Kokeile Suomen suosituinta äänikirjapalvelua!

Nauti yli sadastatuhannesta loistavasta e- ja äänikirjasta hintaan 16,90 €/kk! Jaa helposti koko perheen kesken. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile maksutta.

  
  

Suomen suosituin äänikirjapalvelu

Kuuntele rajattomasti monipuolista valikoimaamme hintaan 16,90 €/kk. Perhetili jopa viidelle perheenjäsenelle alkaen 21,80 €/kk.

  

Yli satatuhatta kirjaa

Selaa ja valitse kaikista äänikirjoista ja e-kirjoistamme. Meiltä löydät tuhansia kirjoja sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

  

Ei sitovaa määräaikaa

Eikö BookBeat sovi sinulle? Ei hätää, voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

  

Parhaat kirjat juuri nyt!

Meiltä löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin – valitse seuraava kirjasi valikoimamme romaaneista, dekkareista, lastenkirjoista, tietokirjoista, elämäkerroista tai sovelluksemme suosituksista, jotka on räätälöity juuri sinulle.

  

Näin BookBeat toimii!

Tästä näet BookBeatin perusasiat – miten sovellus toimii ja miten pääset alkuun!

Luo käyttäjätili

  
  

Klikkaa "Kokeile 2 viikkoa maksutta" ja luo käyttäjätili – superhelppoa! Maksuton kokeilujaksosi alkaa heti. Kokeilujakson jälkeen palvelu maksaa 16,90 €/kk.

  

Käyttäjämme pitävät meistä!

  

4.6

            

Arvosana App Storessa

  

Usein kysyttyjä kysymyksia ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Miten kokeilujakso toimii?  
Saat uutena asiakkaana kokeilla BookBeatia täysin maksutta! Palvelumme käyttöönotto on erittäin helppoa – sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätili verkkosivuillamme ja sen jälkeen ladata sovellus kännykällesi tai tabletillesi. Kokeilujakson aikana voit lukea ja kuunnella niin paljon kuin haluat ja ehdit hyvin tutustua sovellukseemme! Kokeilujakson jälkeen BookBeat maksaa 16,90 €/kk. Voit lopettaa tilauksesi kokeilujakson aikana, jolloin se ei tietenkään maksa mitään. Jos et ole lopettanut tilaustasi viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä, veloitamme automaattisesti 16,90 € seuraavan kuukauden käytöstä. Eikö BookBeat ole sinulle sopiva palvelu? Ei hätää, BookBeat-tilauksella ei ole sitovaa määräaikaa, joten voin lopettaa tilauksesi koska vain haluat!
Mitä BookBeat maksaa?  
BookBeatissa saat kuunnella ja lukea koko tuhansien kirjojen valikoimaa rajattomasti hintaan 16,90 €/kk. Jos haluat jakaa käyttäjätilisi jonkun perheenjäsenen kanssa, joka on kirjoilla samassa osoitteessa kanssasi, voit helposti lisätä extraprofiileja tilillesi hintaan 4,90 €/kk per käyttäjä. Kaksi käyttäjää, joilla on pääsy BookBeatin koko valikoimaan maksaa siis 21,80 €/kk.
Miten perhetili toimii?  
Perhetili mahdollistaa BookBeat-tilin jakamisen jopa viiden samassa osoitteessa asuvan henkilön kesken. Lisäprofiilit maksavat vain 4,90 €/profiili/kk. Voit ottaa perhetilin helposti käyttöön kirjautumalla sisään käyttäjätilillesi. Siellä voit helposti lisätä tai poistaa profiileja. Kun olet lisännyt profiileja, koko perhe voi kuunnella ja lukea yhtä aikaa, voitte kukin luoda omat kirjalistanne ja näette vain omat luetut kirjanne.
Kuinka moni voi kuunnella yhtäaikaisesti?  
BookBeat on henkilökohtainen palvelu, joten vain yksi henkilö voi kuunnella kerrallaan. Käyttäjätilille voi kuitenkin helposti lisätä jopa neljä lisäprofiilia, jos useampi perheenjäsen haluaa kuunnella yhtäaikaisesti. Lisäprofiilit maksavat 4,90 €/profiili/kk.
Voinko kuunnella ilman internet-yhteyttä?  
Voit tietenkin kuunnella ja lukea myös silloin, kun et ole yhteydessä internetiin. Lataa kirja offline-tilaan silloin, kun sinulla on internetyhteys. Kun kirja on ladattu offline-tilaan, voit kuunnella myös ilman verkkoyhteyttä. Kuinka monta kirjaa voit ladata laitteellesi kerrallaan määrittyy enimmäkseen laitteen vapaan muistin perusteella.
  

Kuuntele niin paljon kuin haluat hintaan 16,90 €/kk

Yli satatuhatta ääni- ja e-kirjaa. Ei sitovaa määräaikaa. Voit lopettaa tilauksesi milloin haluat.