Kokeile Suomen suosituinta äänikirjapalvelua!

Nauti yli sadastatuhannesta loistavasta e- ja äänikirjasta alkaen 9,99 €/kk! Jaa helposti koko perheen kesken. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile BookBeat Premiumia maksutta.

  
  

SUOMEN SUOSITUIN ÄÄNIKIRJAPALVELU

Kuuntele monipuolista valikoimaamme alkaen 9,99 €/kk. Lisää profiileja hintaan 4,90 €/kk per käyttäjä.

  

Yli satatuhatta kirjaa

Selaa ja valitse kaikista äänikirjoista ja e-kirjoistamme. Meiltä löydät tuhansia kirjoja sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

  

Ei sitovaa määräaikaa

Eikö BookBeat sovi sinulle? Ei hätää, voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

  

Parhaat kirjat juuri nyt!

Meiltä löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin – valitse seuraava kirjasi valikoimamme romaaneista, dekkareista, lastenkirjoista, tietokirjoista, elämäkerroista tai sovelluksemme suosituksista, jotka on räätälöity juuri sinulle.

  

Näin BookBeat toimii!

Tästä näet BookBeatin perusasiat – miten sovellus toimii ja miten pääset alkuun!

Luo käyttäjätili

  
  

Aloita luomalla käyttäjätili kotisivuillamme. Maksuttoman kokeilujaksosi aikana saat käyttöösi BookBeat Premiumin.

  

Valitse sinulle sopiva BookBeat-paketti!

Valitse Basic- ja Premium-pakettien väliltä. Kokeilujakson aikana saat käyttöösi BookBeat Premiumin.

BASIC
Sinulle joka kuuntelet ja luet harvemmin
9,99 €/kk
20 tuntia/kuukausi
Valittu tilauspaketti
PREMIUM
Sinulle joka haluat kuunnella ja lukea rajattomasti
16,90 €/kk
Kuuntele ja lue rajattomasti
  

Käyttäjämme pitävät meistä!

  

4.6

            

Arvosana App Storessa

  

Usein kysyttyjä kysymyksia ja vastauksia!

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy alta, lisää kysymyksiä ja vastauksia löytyy tuki-osiostamme.

Miten kokeilujakso toimii?  
Kaikki uudet asiakkaat saavat kokeilla BookBeatia 2 viikkoa maksutta. Palveluamme on todella helppoa kokeilla! Rekisteröidy käyttäjäksi kotisivuillamme ja lataa BookBeat-sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi. Kokeilujakson aikana voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat ja sinulla on hyvin aikaa tutustua sovellukseemme. Lopettaessasi tilauksesi kokeilujakson aikana emme veloita sinulta mitään. Jos et viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä lopeta tilaustasi veloitamme sinulta automaattisesti seuraavan kuukauden maksun. Et sitoudu mihinkään ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi. Jos lopetat tilauksen kokeilujakson aikana et voi enää jatkaa kuuntelemista tai lukemista. Tämän takia sinun tulee olla varma, ettet halua enää käyttää BookBeatia ennen kuin irtisanot tilauksesi.
Mitä BookBeat maksaa?  
Maksuttoman kokeilujaksosi jälkeen tilaus jatkuu paketilla, jonka valitsit rekisteröityessäsi. Voit valita kahden paketin väliltä: BookBeat Basic ja BookBeat Premium. BookBeat Basic maksaa 9,99 €/kk ja sillä voit lukea ja kuunnella jopa 20 tuntia kuukaudessa. Premium-paketti maksaa 16,90 €/kk ja sillä saat käyttää BookBeatia rajattomasti, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat. Voit milloin tahansa vaihtaa pakettia. Riippumatta siitä kumman paketin valitset, jokaisen lisäprofiilin hinta on 4,90 €/kk.
Miten perhetili toimii?  
Kun olet rekisteröitynyt BookBeatiin, voit lisätä jopa neljä lisäprofiilia käyttäjätilillesi maksua vastaan. Profiileja voi luoda perheenjäsenille, jotka ovat kirjoilla samassa osoitteessa kanssasi. Kun kaikilla perheenjäsenillä on omat profiilit, voitte kuunnella ja lukea kirjoja samaan aikaan eri laitteilla, ja saatte omat kirjalistat, kirjanmerkit ja luetut kirjanne. Jokainen lisäprofiili maksaa on 4,90 €/kk. Voit helposti lisätä tai poistaa profiileja kirjautumalla tilillesi. Jos sinulla on käytössäsi BookBeat-Basic, lisäprofiililla voi lukea ja kuunnella 20 h/kk. Jos sinulla on Premium-paketti, lisäprofiililla voi kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja.
Kuinka moni voi kuunnella yhtäaikaisesti?  
BookBeat on henkilökohtainen palvelu, joten kirjoja voi kuunnella tai lukea vain yhdellä laitteella kerrallaan. Perhetilillä jokainen käyttäjä voi kuunnella samanaikaisesti omilla laitteillaan. Perhetilissä voi pääkäyttäjän lisäksi olla neljä lisäprofiilia. Lisäprofiilit maksavat 4,90 €/kk/profiili.
Voinko kuunnella ilman internet-yhteyttä?  
Voit toki aina halutessasi kuunnella kirjoja offline-tilassa. Sinun tarvitsee vain valita kirja, jonka haluat tallentaa offline-tilaan ja ladata haluamasi kirja laitteelle kun sinulla on yhteys internetiin. Ennenkaikkea älypuhelimen tai tablettilaitteen muistitila rajoittaa sitä, kuinka monta kirjaa voit ladata offline-tilaan.
Kuinka paljon lisäprofiilit voivat kuunnella tai lukea?  
Jokaisella lisäprofiililla on sama määrä tunteja kuin pääkäyttäjän paketissa. Esimerkkinä jos pääkäyttäjällä on Basic-paketti, joka sisältää 20 tuntia kuuntelua tai lukemista kuukaudessa, myös lisäprofiililla on 20 tuntia käytettävänä kuukaudessa.
  

Täytä elämäsi tarinoilla alkaen 9,99 €/kk

Yli satatuhatta e- ja äänikirjaa. Ei sitovaa määräaikaa. Voit lopettaa tilauksesi milloin haluat.