"Paholaiset veivät rakkaani"

"Paholaiset veivät rakkaani"

Tietoa kirjasta

Omakotitalosta löytyy kaksi raa’asti tapettua lasta, heidän vieressään makaa pahoin loukkaantunut ja hädin tuskin tajuissaan oleva äiti.
Tilanne oli poliisitutkinnallisesti painajaismainen. Pitkän ja vaivalloisen tutkinnan tuloksena päädyttiin vain yhteen mahdolliseen tekijään. Mutta riittäisivätkö aihetodisteet oikeudessa?
Kirjoittaja päättää artikkelinsa joihinkin omiin ajatuksiinsa siitä, mikä voi saada ihmisen murhaamaan tai edes yrittämään murhata kolme ihmistä, joita tämä ei ole koskaan aikaisemmin tavannut.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle "Paholaiset veivät rakkaani"