24 yötä jouluun- Miina Supinen, Jari Järvelä, Tapani Bagge ja muita

Arvostelu 3.8
9h 4min
197 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Joulun kovin paketti dekkareiden ystäville.

Kotimaisen rikoskirjallisuuden kärkikaartin 24 kylmäävää jännitystarinaa.

24 yötä jouluun on kokoelma suomalaisen rikoskirjallisuuden parhaimmiston joulukertomuksia. Kutkuttavan jännittäviä tarinoita on yhtä paljon kuin joulukalenterissa luukkuja. Niitä voi nauttia yhden illassa jouluaattoon asti. Mukana kokoelmassa ovat Marja Aarnipuro, Markus Ahonen, Elina Backman, Tapani Bagge, Patricia G. Bertényi, Jari Järvelä, Lauri Kemppainen, Joona Keskitalo, JP Koskinen, Saija Kuusela, Matti Laine, Leena Lehtolainen, Tuire Malmstedt, Max Manner, Kale Puonti, Liina Putkonen, Matti Remes, Markku Ropponen, Christian Rönnbacka, Miina Supinen, Pauliina Susi, Arttu Tuominen, Vera Vala ja Heikki Valkama.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle 24 yötä jouluun – Äänikirja, E-kirja

Erittäin hyvä kirja ja itselleni uudenlainen joulukalenteri.

Anna

Tykkäsin. Lyhyitä, erillaisia kertomuksia. Lukija miellyttävä.

Kikka

Eipä ollut kaksinen. Loistava lukija kuitenkin.

Petri

Kiinnostava jouluaiheisten jännitysnovellien kokoelma on jokseenkin täydellistä luettavaa / kuunneltavaa (Jukka Pitkänen!) joulunodotukseen ja paljastaa kotimaan dekkaristien hienot kertojanlahjat ❤️📚🎅🏼 Sanomattakin on selvää, että ahmin tämän joulukalenterin heti 😇

Outi

Tuli kuunneltua koko kirja yhteenmenoon, hyvä

Sinikka

Hyvin erilaisia keskenään mutta kaikki niin koukuttavia että melkein henkeään pidättäen ne piti kuunnella. Ja aina loppuratkaisu yllätti. Ihan parasta kuunneltavaa! Lukijan ääni sopi tarinoihin täydellisesti. Jännä intonaatio, loppua kohden ääni hidastui ja madaltui.

Päivi

Hyviä jänniä yllättäviä kertomuksia. Pidin kovasti. Lisää samanlaista!

Erja