8+8

Levottoman ajan kirjeitä

- Kjell Westö, Juha Itkonen

Arvostelu 4.3
13h 1min
268 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Avointa ja syvälle menevää ajatuksenvaihtoa elämän keskeltä.

Keväällä 1997 nuori toimittaja Juha Itkonen haastatteli menestyskirjailija Kjell Westötä ja elätteli omia kirjoitushaaveitaan.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin kaksi kirjailijaa pohtii kirjeissään avoimesti ja laajasti eri teemoja kuten isyyttä, kulttuurista omimista, #metoota, hiihtoa, ilmastonmuutosta, musiikkia sekä tietysti kirjailijan työn eri puolia.

Vuoden 2019 lopulla ilmestynyt kirja 7+7 on nyt täydentynyt kahdella uudella kirjeellä, joissa kirjailijat pohtivat koronakevään herättämiä ajatuksia etäkoulusta, matkustamisesta, poliittisista päätöksistä ja yhteydestä muihin ihmisiin.

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

13h 1min

Sivua:

268

Kielet:

suomi

Julkaistu:

16.11.2020

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511396864

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511394440

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle 8+8 – Äänikirja, E-kirja

Olipa mielenkiintoista ja antoisaa kuunnella kahden niin fiksun, herkän ja avoimen miehen kirjeenvaihtoa! Olisin voinut jatkaa kuuntelemista vielä paljon pidempään. Kiitos todella paljon 🥰

Anne

Loistava kirja!

Katriina

Mielenkiintoista kuunnella ajankohtaista ja kriittistä keskustelua kahdelta sivistyneeltä ja sanavalmiilta kirjailijalta. Ihan kuin pääsisi tutustumaan oikeisiin ihmisiin kirjailijoiden takana. Nyt tekee mieli mennä lukemaan heidän loputkin kirjansa joita en ole vielä lukenut. Aiheet 8+8ssa ovat näin 2022 vuonna jo aika koluttuja mutta mielellään lukisin tällä konseptilla heiltä lisääkin!

Isa