Aamu ilman darraa

- Katri Ylinen

Arvostelu 4.2
6h 2min
122 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Alkoholikeskustelua ravisteleva kirja avaa silmämme raittiudelle, joka ei maistu tylsän kuivalta. Aamu ilman darraa sisältää kaiken sen, minkä kirjailija Katri Ylinen ja moni raitistunut olisi halunnut tietää juomisen lopettaessaan.

Ylisen kirja purkaa stigmaa alkoholiongelman ympäriltä. Kirja kertoo tarinan häpeästä, suorituspaineista ja itsensä löytämisestä vaikeimman kautta. Kirja tarjoaa pakoreitin itse rakennetusta ansasta, jossa ahdistusta hoidetaan gin tonicilla ja jossa ei krapulan takia ehditä viikonloppuna palautumaan. Kirjassa pohditaan, mikä on pohjakosketus: pitääkö ensin menettää työpaikkansa, jotta juominen loppuu, vai riittääkö ”vain” sammuminen eduskuntaan?

Katri Ylinen jätti alkoholin 2019. Matkallaan raittiuteen hän teki havaintoja, joista monelle alkoholiongelmasta kärsivälle voi olla todellista hyötyä. Vuonna 2021 Ylinen perusti yhdessä Laura Wathenin kanssa alkoholittoman Darravapaa-yhteisön, josta on kasvanut valtakunnallinen ilmiö.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

6h 2min

Sivua:

122

Kielet:

suomi

Julkaistu:

5.8.2022

Äänikirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523519916

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789523519923

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Aamu ilman darraa – E-kirja, Äänikirja

Lohduttavaa ja anteeksiantavaa!!

Olavi

Kerrankin kirja aiheesta johon omakohtaisesti pystyi aika pitkälti samaistumaan. Kiitos tästä.

Jussi

Mahtava avautuminen kirjailijalta omasta alkoholikäyttäytymisestä ja niistä kipeimmistäkin kohdista. Tosi mielenkiintoinen ja puhutteleva. Ja miellyttävä lukuääni hänellä myös!

Mirva

Aihe mielenkiintoinen, mutta en selvästi ollut kirjan kohderyhmää. Kielenkäyttö, kiroilu ja alatyyliset ilmaukset, oli varmasti tarkoitettu minua paljon nuoremmalle kuulijakunnalle. Jätin kirjan kesken.

Päivi