Äänikirja joka ei halunnut loppua 2

Äänikirja joka ei halunnut loppua 2

Tietoa kirjasta

Äänikirja, joka jatkuu jatkumistaan!

Mietitkö joskus, minne päärynä ja omena ajelivat pikku autollaan? Ja saiko herra Vinksinvonksin ratkaistua äänikirjan arvoituksen? Mitä Ninjaprinsessalle oikein tapahtui? Ja mitä sängyn alla asustava mörkö nykyisin puuhailee? (Mutta huom! sängyn alla ei enää ole mörköjä.)

Äänikirja joka ei halunnut loppua ei edelleenkään halua loppua. Siksi saat kuulla etanoiden jännittävästä juoksukisasta, pilvestä, joka ajeli moottoripyörällä, upeasta leijonantaljasta sekä ketusta, jolla oli kaksi papukaijaa, nimittäin pappakaija ja mammakaija. Kuulet myös jutun ihmeellisestä pianohuilusta – tai huilupianosta. Ja törmäät tietysti kuninkaaseen ja pääministeriin. Et kyllä usko korviasi, kun kuulet, mitä puhuva peruna sinulle kertoo!

Ei ole vaikea arvata, että äänikirjan lukijakin haluaisi tehdä mieluiten mitä tahansa muuta kuin lukea äänikirjaa, joka ei halua loppua. Joten älä kuuntele enempää! HUOM! ÄLÄ KUUNTELE! Sillä HUOM! Tämä äänikirja ei halua loppua.

David Sundin (s. 1976) on ruotsalainen kirjailija, käsikirjoittaja, televisiojuontaja ja koomikko. Aikuisten parista Sundin siirtyi viihdyttämään kaikkein haastavinta yleisöä: lapsia. Sundinin esikoisteoksesta Kirja joka ei halunnut tulla luetuksi tuli nopeasti vuoden myydyin lastenkirja Ruotsissa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Äänikirja joka ei halunnut loppua 2