Aavekentät

- Elly Griffiths

Arvostelu 4
10h 40min
224 Sivua
Ruth Galloway
bookCoverFor

Yhteenveto

Aikamme hurmaavin dekkarisarja saa jatkoa

Suosikkiarkeologi Ruth Galloway tutkii sodanaikaista lentokoneen hylkyä, josta löytyy epäilyttävä ruumis. Viehättävä brittisarja yhdistelee arkeologisia salaisuuksia ja monimutkaisia ihmissuhteita.

Kun uuden asuinalueen rakennustöissä löydetään toisen maailmansodan aikainen lentokone ja lentokoneesta ruumis, arkeologi Ruth Galloway kutsutaan paikalle. Ruth toteaa, ettei kyseessä ole lentäjä – mutta miten ruumis päätyi lentokoneeseen? Kun tapaukseen liittyvän Blackstockin suvun tiluksilta vielä löytyy ihmisluita, Ruthilla ja komisario Harry Nelsonilla on kiire selvittää syypää ennen kuin Norfolkia lähestyvä myrsky saavuttaa heidät ja hautaa salaisuudet iäksi.

Elly Griffiths tunnetaan arkeologi Ruth Gallowaysta kertovasta huippusuositusta dekkarisarjasta. Ennen kirjailijanuraansa hän työskenteli pitkään lastenkirjallisuuden parissa kustannusalalla. Idea Ruth Galloway -sarjaan syntyi, kun Griffiths lomaili arkeologimiehensä kanssa Norfolkissa, missä rantoja reunustavat muinaiset pyhät marskimaat. Ruth Galloway -sarja on ollut suurmenestys ympäri Eurooppa, erityisesti Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ruotsissa, ja sarjan seuraavaa osaa odotetaan aina innolla.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Anna Kangasmaa

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

7

Äänikirjan kesto:

10h 40min

Sivua:

224

Kielet:

suomi

Julkaistu:

20.2.2020

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520412371

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520412388

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Aavekentät – E-kirja, Äänikirja

Tuttua ja hyvää kuunneltavaa. Lukija on hyvä. Pakko siirtyä seuraavaan osaan 👍

Mirja

❤️

Kirsi

Hyvä dekkari

Suvi

Taattua Ruth Gallowayta, innolla seuraavan kimppuun.

Jarno