Aavetanssi- Pasi Lönn

Arvostelu 4.2
101 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Pärskyvää menoa jyväskyläläisten etsiväpoikien matkassa!

Vauhdikkaat kaverukset Jakke ja Make ovat jo tuttuja Pasi Lönnin aiemmista nuortendekkareista. Tässäkin seikkailussa jännitys on kutkuttavaa ja hurtti huumori kukoistaa.

Kesä vetelee viimeisiään, mutta missä vetelee poikien koulun talonmies, "Lapamake"? Konstaapeli Veijo Muusi pyytää nuoria ystäviään apuun, sillä Lapamake on kadonnut mökillään Keiteleellä, ja kaikki merkit viiittaavat henkirikokseen. Tapaus vie poikia pitkin maakuntaa, poliisiveneen hurjaan kyytiin ja henkeäsalpaaviin tilanteisiin. Mukana menossa on myös värikäs persoona Ismo Tuutunen: älyttömän villi autokuski mutta erinomainen poliisi.Tutkimusten edetessä poikia alkaa ihmetyttää ja pelottaakin outo aavemainen hahmo, joka hilluu autiomökin liepeillä. Onneksi aina välillä on aikaa siemaista omenalimonadia ja haukata pizzaa. Vetävä ja asiantuntevasti kirjoitettu tarina sopii hyvin myös vähän lukeville pojille.

Pasi Lönn on työskennellyt poliisina yli 20 vuotta, enimmäkseen rikostutkijana, mutta myös yöt maijan ratissa ovat miehelle tuttuja. Tällä hetkellä hän toimii rikosylikonstaapelina Keuruulla. Poliisina ja entisenä rauhanturvaajana Lönn on mitä katu-uskottavin dekkaristi. Hän onkin erittäin suosittu kouluvierailija. Lönnin kirjoittamat aikuisten rikosromaanit ovat myös saaneet runsaasti kiitosta.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja

Sivut:

101

Kielet:

suomi

Julkaistu:

20.3.2015

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513184032