Ahne- Eeva Kiviniemi

Arvostelu 3.6
7h 51min
Kati Berg tutkii
bookCoverFor

Yhteenveto

Kun Turun Kuuvuoren kuntoportaista löytyy kuoliaaksi puukotettu nainen, Kati Bergin poliisiksi opiskeleva tytär Milla osallistuu esitutkintaan. Kati itse asuu edelleen erillään puolisostaan ja suorittaa TE-toimiston kautta tunteja palvelutalossa mukavan tuttavuuden Nallen kanssa. Palvelutaloon kätkeytyy kuitenkin salaisuuksia, jotka eivät kestä päivänvaloa.

Pahuus ja sen juurisyyt mietityttävät sekä Millaa että Katia, kunnes selitys löytyy vaarallisen läheltä. Mutta kuka ratkaisisi maailmanlaajuisen ilmastokriisin, Katin omasta aviokriisistä puhumattakaan?

Ahne jatkaa leppoisaa Kati Berg tutkii -dekkarisarjaa. Työttömäksi jäänyt historiantutkija Kati hurmaa omaleimaisuudellaan ja tunneälyllään, vaikka häntä painaakin huoli omasta sekä maapallon tulevaisuudesta.

Työtön historiantutkija Kati Berg ratkoo rikoksia ja lyöttäytyy yhteen poliisiksi opiskelevan tyttärensä Millan kanssa. Leppoisa Cozy Crime -dekkarisarja sijoittuu Turun tunnelmallisiin maisemiin.

Eeva Kiviniemi on turkulainen toimittaja ja erikoiskirjastonhoitaja. Nykyisin hän vastaa kirjaston viestinnästä. Kiviniemi on mieltynyt Aurajoen rantaan, jonka läheisyyteen hänen Kati Berg tutkii -sarjansa sijoittuu.
Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
7h 51min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788728058640

© Saga Egmont (Äänikirja)