Aika armahtaa- John Grisham

Arvostelu 4
22h 48min
444 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

On aika tappaa. On aika tuomita. Nyt on aika armahtaa.

Grishamin uran tähän asti kenties henkilökohtaisin ja väkevin trilleri. On aika tappaa ja Perintö -romaaneista tuttu idealisti, Jake Brigance, puolustaa jälleen puolustuskyvytöntä.

Mississippin osavaltion pikkukaupunki Clanton vuonna 1990. Kuusitoistavuotiasta poikaa syytetään äitinsä poikaystävän, paikallisen poliisin, murhasta. Monet toivovat nopeaa oikeudenkäyntiä ja kuolemanrangaistusta, mutta piileekö tarinassa muutakin kuin mitä silmä näkee?

Korruptiota, juonittelua, perheväkivaltaa. Vastakkain asettuvat kysymykset oikeudenmukaisuudesta ja uskollisuudesta. Tuomioistuin määrää puolustusasianajajaksi Jake Brigancen, joka puolustaessaan asiakastaan viimeiseen asti vaarantaa samalla sekä uransa että perheensä turvallisuuden.

Yhdysvaltalainen John Grisham (s. 1955) on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hän toimi vuosia asianajajana, ennen kuin antautui kokonaan kirjailijanuralle. Hänen läpimurtoteoksensa oli vuonna 1991 julkaistu The Firm (suom. Firma, 1992). Grishamin teosten keskeinen teema on oikeudenmukaisuus ja niissä taistellaan usein korruptiota ja ahneutta vastaan. Monet kirjoista on filmatisoitu ja niitä on käännetty kymmenille eri kielille.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Jorma-Veikko Sappinen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
22h 48min
sivua E-kirja:
444
Kielet:
suomi
Julkaistu:
28.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510473863
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510473870

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)