Aina puolellanne- Cecilia Berglund Lindh

Arvostelu 4.1
8h 4min
169 Sivut
Tositarinoita elämästä
bookCoverFor

Yhteenveto

Olimme onnellisesti naimisissa mieheni kanssa. Elämämme koostui työstä, ystävistä, matkoista, vaellusreissuista ja oopperakäynneistä. Elämä oli huoletonta. Ongelmat alkoivat, kun huomasin että vanhin poikamme on erilainen. Yhdeksän kuukauden sisällä elämä lyötiin sirpaleiksi. Kaikki kolme lastamme saivat diagnoosit autismi, kehityshäiriö ja merkittävä kehityksen viivästyminen sekä äärimmäisen harvinainen geenimutaatio. Mieheni jätti minut ja lapsemme ja häipyi Saksaan. Hän sanoi haluavansa ajaa taas Porschella. Äitini menehtyi syöpään, ja isä sairastui vakavasti. Menetin lähes täysin kontrollin. Tämä on minun kertomukseni. Aina puolellanne on koskettava kertomus rakkaudesta, traagisesta elämänkohtalosta ja matkasta takaisin uuteen, erilaiseen elämään.

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Petra Koski

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

30

Äänikirjan kesto:

8h 4min

Sivut:

169

Kielet:

suomi

Julkaistu:

11.7.2022

Äänikirjan kustantaja:

Lind & Co

ISBN Äänikirja:

9789179955953

E-kirjan kustantaja:

Lind & Co

ISBN e-kirja:

9789180512671

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Aina puolellanne – E-kirja, Äänikirja

Olipas hurja elämäntarina! Ei voi olla miettimättä tämän elämämme tarkoitusta, karmaa, vapaata (?) valintaamme... Olen nyt kuunnellut putkeen liian monta kirjaa, jossa mies on osoittautunut täydeksi häiriöksi tai vähintäänkin vastuuntunnottomaksi 😟 Nyt on löydettävä jotain muunlaista kokemusta, etten lähde laukalle ja leimaamaan koko miessukupuolta psykopaateiksi tms. 🙈

Anna-Maria

Todella koskettava kirja. Olen kiitollinen että sain kuunnella tämän tarinan. Lupaan arvostaa lapsiani ja perhettäni tästä lähtien enemmän vaikka niin usein meinaakin mennä hermot. Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä Gunillan perheelle kuuluu nykyään.

Emilia

Koskettava. Suosittelen luettavaksi.

Elina

Uskomaton tarina

Sirkku

Kiinnostava.

Maria

Lukijan lukemisnuotti oli liian kaavamainen.

Anne

Hyvaa kirja

Anna Lena

Kirja muuttui yhtäkkiä täysin. Kuin olisi kaksi erillistä kirjaa.

Marjo

Hyvä

Anneli

Hyvä kirja.

Annika

Hienosti kerrottu, monimutkainen kokonaisuus. Erikoinen ihmistyyppi puolisona, kammottava mies.

Heini

Kiinnostava henkilöhahmo tuo Friedrich. Jos itse olisin hänet kohdannut uskoisin olleeni epäuskoinen. Liian hyvää ollakseen totta. -Uskomatonta sähläystä lastensairaalassa. -Lukija selkeä, mutta vuorosanojen esittämisen tapa häiritsi minua.

Anitta

Jokaisen ihmisen tulisi kuunnella/lukea tämä kirja. Tarina on koskettava ja äärimmäisen avartava ja opetti (ainakin minua), ymmärtämään erilaisuutta j sitä, että se on rikkaus. Lukijan ääni ja nuotti oli aivan liian monotoninen ja siinä oli ärsyttävä nuotti.

Johanna

Todella hyvä kirja.

Anu

Yhdenkin erityislapsen kanssa on rankkaa, saati kolmen. Mielenkiinnolla kuuntelin.

Sari