Äitihaava – tyttären raskas perintö

- Katri Syvärinen

Arvostelu 4
5h 11min
128 Sivua
Hidasta elämää
bookCoverFor

Yhteenveto

Äitisuhteen ristiriidoista on lupa puhua

Äitihaava – tyttären raskas perintö kuvaa, miten suhde omaan äitiin voi heijastua tyttären elämässä ikävin tavoin.

Koetko elämässäsi riittämättömyyden tai arvottomuuden tunnetta, jota et ehkä oikein osaa määritellä? Huomaatko, että olet joskus ylikiltti eli pyrit miellyttämään muita jopa itsesi kustannuksella? Syynä voi olla äitihaava, joka juontuu äitisuhteesta ja sen haasteista. Äitihaava voi ilmentyä tyttären elämässä erilaisina kipukohtina, mutta se on myös rajoittavia uskomuksia, jotka ovat periytyneet sukupolvelta toiselle. Tätä perintöä on kuitenkin mahdollista purkaa.

Tietokirjailija Katri Syvärinen auttaa kirjassaan ymmärtämään äitihaavan luonnetta. Hän kertoo omasta äitihaavastaan ja sen paranemisesta mutta kuvaa myös haastattelemiensa naisten äitihaavoja. Kirja muistuttaa, että et ole kokemuksesi kanssa yksin ja että äitihaavasta on lupa puhua. Vaikka kotioloissa olisi ollut paljon hyvää, ei ole väärin tai kiittämätöntä ottaa esiin asioita, jotka ahdistavat. Omien rajojen asettaminen on tärkeää, sillä mitä tahansa ei tarvitse hyväksyä tai sietää. Äitihaavaan tutustumista ei tarvitse pelätä, vaan sen kohtaaminen voi tuoda elämään lisää vapautta ja syventää suhdetta itseen ja omiin juuriin.

FM Katri Syvärinen (s. 1977) on tamperelainen henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja joogaohjaaja. Hän on Suomen suosituimpia hyvinvointikirjailijoita. Hänen edellisiä Hidasta elämää -kirjojaan ovat muun muassa Löydä elämän taika, Vuoden paras päivä ja Sinun tarinasi voima.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

5h 11min

Sivua:

128

Kielet:

suomi

Julkaistu:

3.5.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524031165

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789524031158

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Äitihaava – tyttären raskas perintö – E-kirja, Äänikirja

Ok

Riitta

Ihan huippu! Suosittelen jokaiselle äidille ja jokaiselle tyttärelle! ♥️

Seija

Erittäin tärkeä kirja.

Emmi

Ok

Eeva