Äitimme oli sarjamurhaaja- Gregg Olsen

Arvostelu 4
11h
256 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Karmivat muistot piinasivat vuosikausia Nikki, Sami ja Tori Knotekia aina kun he kuulivat sanan ”äiti”. Kukaan ei arvannut, mitä maalaistalossa Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa tapahtui.

Perheen äiti Shelly alisti tyttärensä järkyttävälle hyväksikäytölle, kidutukselle ja henkiselle väkivallalle. Painajainen kärjistyi useisiin murhiin.

Äitimme oli sarjamurhaaja on paitsi raastava tositarina myös kolmen vahvan naisen selviytymiskertomus absoluuttisesta pahasta sekä vapaudesta ja oikeudesta, joiden edestä he panivat henkensä alttiiksi. Kirja imaisee mukaansa kuin nopeatahtinen trilleri, mutta valitettavasti kirjan jokainen musertava yksityiskohta on totta.

Michelle ”Shelly” Knotek vapautuu vankilasta kesäkuussa 2022. Sisarukset Nikki, Sami ja Tori halusivat kertoa tarinansa julkisuuteen, jotta heidän äitinsä ei enää koskaan pääsisi toistamaan julmuuksiaan.

Palkittu bestsellerkirjailija Gregg Olsen on yhdysvaltalainen true crimen ja jännityskirjallisuuden mestari. Hän on kirjoittanut urallaan yli 30 kirjaa. Äitimme oli sarjamurhaaja -alkuteosta on myyty yli 1,2 miljoonaa kappaletta ja kirja oli Wall Street Journalin ja Washington Postin bestsellerlistojen kärkisijoilla.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Einari Aaltonen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
11h
Sivut:
256
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN Äänikirja:
9789523518667
E-kirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN e-kirja:
9789523518971

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Äitimme oli sarjamurhaaja – Äänikirja, E-kirja

Hyvä kirja!

Tiina

Vaikea uskoa todeksi tuommodsta pahuutta

Tanja

Kirjan aihe tärkeä. Kirja oli osittain mukaansa vievä, mutta loppua kohden toistava ja pitkästyttävä.

Oskari

Jenkkimäisesti turhan pitkä, sisältö höttöä, tiiviimpii paketti olisi nostanimut kolmeen tähteen.

Jenna

Upea teos, upea lukija

Jaana

Jännittävä ja mielenkiintoinen kertomus siitä, miten kamala ihmisolento voi kertakaikkiaan olla. Hyi.

Jenna

Ihan ok. Vähän liikaa toistoa

Kirsti

🫶🏼

Anni

Paljon samojen asioiden toistoa, mikä toki selittyy sillä että tapahtumaketjut todellisuudessakin toistuivat toistensa kaltaisina. Lukijan englannin mongerrus oli hieman raskasta kuunneltavaa.

Piia

Kammottava tarina joka on kirjoitettu todella hyvin ja sai monessa kohtaa ihon kananlihalle. Loistava kirja ja lukija, lukijan eläytyminen kirjaan auttoi kirjan loppuun kuuntelemisessa, ilman hyvää lukijaa, en tätä olisi kyennyt kuuntelemaan loppuun

Emmi

Jotenkin todella puuduttavaa kuunneltavaa vaikka olenkin true crime äänikirjojen suuri fani.

Minna

Koukuttava kirja. Miten tuollaisia hirviöitä on olemassa?

Ella

Ahdistava, mutta pakko oli kuunnella loppuun. Järkyttävää, että tämä on totta.

Kirsi

Kirja oli toisinaan aika ahdistava, varsinkin kun tiedosti, että kyseessä ei ole fiktiivinen teos. Kirjassa kuvailtiin vuosien tapahtumia hyvin yksityiskohtaisesti, toisinaan ehkä hieman liikaa samoja asioita toistaen. Kaiken kaikkiaan kuitenkin lukemisen/kuuntelemisen arvoinen kaikille true crimesta tykkääville. Minua hieman häiritsi lukijan tapa lausua englanninkieliset nimet ja paikkakunnat. Suomenkielisen tekstin seasta ne särähtivät korvaani joka kerta, ihan kirjan loppuun saakka. Muutoin lukija oli oikein hyvä ja eläytyi lukemiseen juuri sopivasti.

Hanna-Mari

Mielenkiintoinen, karmiva, piti otteessaan.

Juuso