Äitimme oli sarjamurhaaja

- Gregg Olsen

Arvostelu 4
11h
256 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Karmivat muistot piinasivat vuosikausia Nikki, Sami ja Tori Knotekia aina kun he kuulivat sanan ”äiti”. Kukaan ei arvannut, mitä maalaistalossa Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa tapahtui.

Perheen äiti Shelly alisti tyttärensä järkyttävälle hyväksikäytölle, kidutukselle ja henkiselle väkivallalle. Painajainen kärjistyi useisiin murhiin.

Äitimme oli sarjamurhaaja on paitsi raastava tositarina myös kolmen vahvan naisen selviytymiskertomus absoluuttisesta pahasta sekä vapaudesta ja oikeudesta, joiden edestä he panivat henkensä alttiiksi. Kirja imaisee mukaansa kuin nopeatahtinen trilleri, mutta valitettavasti kirjan jokainen musertava yksityiskohta on totta.

Michelle ”Shelly” Knotek vapautuu vankilasta kesäkuussa 2022. Sisarukset Nikki, Sami ja Tori halusivat kertoa tarinansa julkisuuteen, jotta heidän äitinsä ei enää koskaan pääsisi toistamaan julmuuksiaan.

Palkittu bestsellerkirjailija Gregg Olsen on yhdysvaltalainen true crimen ja jännityskirjallisuuden mestari. Hän on kirjoittanut urallaan yli 30 kirjaa. Äitimme oli sarjamurhaaja -alkuteosta on myyty yli 1,2 miljoonaa kappaletta ja kirja oli Wall Street Journalin ja Washington Postin bestsellerlistojen kärkisijoilla.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Einari Aaltonen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
11h
sivua E-kirja:
256
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN Äänikirja:
9789523518667
E-kirjan kustantaja:
Into Kustannus
ISBN E-kirja:
9789523518971

© Into Kustannus (Äänikirja)

© Into Kustannus (E-kirja)