Aivokirurgin muistelmat- Juha Hernesniemi

Arvostelu 4.1
20h 36min
398 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Maailmankuulun neurokirurgin kiehtova elämäntarina.

Juha Hernesniemi kertoo avoimesti, millaista on olla yksi parhaista maailman stressaavimmassa ammatissa ja mikä oli menestyksen hinta.

Juha Hernesniemi nosti työuransa aikana Helsingin yliopistollisen sairaalan aivokirurgian kansainväliseksi mekaksi. Poikkeuksellinen kunnianhimo ja jatkuva halu kehittyä paremmaksi veivät pienen pohjalaiskylän pojan maailman huipulle. Elämäkerrassaan Hernesniemi kertoo avoimesti kovista oppivuosistaan ja lääkärintyöstään Suomessa, mutta myös eri puolilla maailmaa, Floridasta Nepaliin ja Kiinaan. Hän avautuu uransa huippuhetkistä ja pohjakosketuksista, armottomasta kilpailusta sekä hämmästyttävistä ja traagisistakin potilastapauksista, joita hän ei koskaan unohda.

Juha Hernesniemi (s.1947) on 50-vuotisen uransa aikana suorittanut yli 16 000 aivoleikkausta. Hernesniemelle myönnettiin ensimmäinen arkkiatri Risto Pelkosen palkinto Tampereen lääkäripäivillä maaliskuussa 2007. Perusteluissa Hernesniemeä kuvailtiin hyväksi lääkäriksi, ”joka on merkittävästi edistänyt lääkärin työn tiedollista ja taidollista sekä ihmisläheistä osaamista”.

Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
20h 36min
Sivut:
398
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.9.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510461808
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510461792

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Aivokirurgin muistelmat – Äänikirja, E-kirja

Mielenkiintoinen. Upea kuvaus. Erinomainen lukija.

Mirja

Mielenkiintoinen tarina ja mielettömän hyvä lukija👍🏼👍🏼

Inka

Kivasti kirjoitettu ja ihanasti luettu, erinomainen teos. Hienoa että merkittävä ura on omin sanoin tallennettu.

Heidi

Mielenkiintoinen ja inhimillinen. Jokainen leikkaus oli oma jännittävä yksilöllinen tarina. Kerronta oli selkeää, ei tarvinnut alustaa kirjaa opiskelemalla ensin aivokirurgiaa. Lukijalla on hyvin miellyttävä ääni ja painotus. Oli ilo kuunnella!

Sari

Todella hyvä lukija, sujuvasti etenevä tarina.

Reetta

Loistava

Mari

Upea tarina, lääketieteen opiskelijana koin, että sain kirjasta paljon irti ja hermosto-jakson vastikään suorittaneena tykkäsin, kun kirjassa puhuttiin tarkoilla, anatomisilla termeillä. Opin neurokirurgiasta paljon, sekä terveydenhuollon maailmasta, olen suositellut monelle opiskelukaverillenikin!

Joona

Olipa tosi mielenkiintoinen kirja täysin tuntemattomasta alasta.

Arto

Mielenkiintoinen omakuva. Kerrottu leikkauksistakin

Terhi

Upea kirja mutta aivan kerrassaan upea lukija. Tuukka olet hyvä.

Paula

Kf

Frans

Ok

Pekka

Kiitos

Manu

Hyvä👍

Ritva

🤔🤔

Markku