Aivosi tarvitsevat tauon- Minna Huotilainen

Arvostelu 3.9
2h 49min
71 E-kirjan
bookCoverFor

Yhteenveto

Jätätkö tauot väliin, jos työssä on kiire? Tuntuuko siltä, että lähes aina on kiire ja siksi lipsut jatkuvaan paahtamiseen? Miten pidät tauot, jos työskentelet etänä?

Tutkijat ovat selvittäneet erilaisten taukojen vaikutusta työskentelyyn. He ovat tarkastelleet toisaalta työn kuormittavuudesta toipumista ja toisaalta tauon antamaa buustia kehon ja mielen toiminnalle. Kirja kertoo tieteellisiä perusteluja sille, miksi tauko on tärkeä ja myös tuottava osa työtä. Teos antaa eväät työpaikan taukokulttuurin muokkaamiseen ja haastaa meidät kaikki kehittämään parempaa taukokulttuuria. Tule mukaan uudistamaan taukoja!

Minna Huotilainen on kasvatustieteen professori Helsingin yliopistosta. Hänen tutkimusmenetelmänsä on aivotutkimus, ja hän soveltaa sitä erityisesti oppimisen kysymyksiin. Hän on tutkinut mm. musiikkiharrastuksen ja muiden taito- ja taideaineiden roolia oppimisessa, eri-ikäisten oppimista, oppimista työelämässä sekä optimaalista aivojen huoltamista ja palautumista. Hän on innostunut tutkimustiedon soveltamisesta käytännön elämään jokaisen oppijan ja opettajan hyödyksi.
Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
2h 49min
E-kirjan sivumäärä:
71
Kielet:
suomi
Julkaistu:
8.9.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tuuma-kustannus
ISBN Äänikirja:
9789523701878
E-kirjan kustantaja:
Tuuma-kustannus
ISBN e-kirja:
9789523701885

© Tuuma-kustannus (Äänikirja)

© Tuuma-kustannus (E-kirja)