Ajojahti

- David Morrell

Arvostelu 3.8
9h 49min
Rambo
bookCoverFor

Yhteenveto

Poliisipäällikkö Teasle löytää Rambon, kodittoman Vietnamin sodan veteraanin, vaeltelemassa kentuckylaisessa pikkukaupungissa. Hän ohjaa miehen kaupungin rajalle, pois kunnollisten kansalaisten silmistä. Kun Rambo ei suostu pysymään poissa, Teaslelle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin sulkea mies vankilaan.

Vankilaoloissa sotamuistot ottavat Rambon valtaansa. Hän hyökkää käyttämällä veistä ja karkaa vuorille. Tilanne pakottaa Teaslen jahtaamaan Ramboa, ja pian avuksi kutsutaan niin helikopteri kuin jälkikoiratkin. Taitavaksi sissisotilaaksi koulutettu Rambo haastaa poliisipäällikön piilostaan kiihkeätempoiseen sotaan, josta ei yllättäviä käänteitä tai vaaraa puutu.

David Morrellin Ajojahti herätti ilmestyessään närkästystä aran sota-aiheensa takia. Teos filmatisoitiin Taistelija-toimintaelokuvaksi vuonna 1982, jolloin Rambo nousi suursuosioon ympäri maailman.

Rambo-sarja kuvaa Vietnamin sodassa sissiksi oppineen John Rambon vaiheita – räjähtävää toimintaa ja nokkelia juonenkäänteitä säästelemättä.

David Morrell (s. 1943) on kanadalainen kirjailija, joka tunnetaan esikoiskirjastaan Ajojahti. Hänen kirjojaan on käännetty ainakin 20 kielelle.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Erkki Hakala
Muoto:
Äänikirja
Sarja:
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
9h 49min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726869309

© Saga Egmont (Äänikirja)