Aki Hintsa - Voittamisen anatomia

- Oskari Saari

Arvostelu 4.4
10h 28min
246 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Mestareiden tekijä
Mies F1-mestareiden takana kertoo tarinansa ja paljastaa menestyksen salaisuuden.
Mika Häkkinen, Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel Aki Hintsa Voittamisen anatomia on ainutlaatuinen tarina F1-maailman huipulta, jossa suomalainen Aki Hintsa leipoo kuljettajista mestareita. Sittemmin kansainväliset huippujohtajat ovat ottaneet Hintsan opit käyttöönsä. Teos sisältää runsaasti ennen julkaisematonta tietoa formulamaailman kulissien takaa sekä Hintsan kokonaisvaltaisen toimintamallin, jota voivat omassa elämässään hyödyntää ihan tavallisetkin tallaajat. Matka kohti menestystä alkaa kysymyksellä: Kuka olet?
Aki Hintsa (1958 - 2016) työskenteli ennalta ehkäisevään terveydenhuoltoon erikoistuneena lääkärinä ja toimi 11 vuotta Formula 1:ssä varikkolääkärinä ja valmentajana. Hintsa pyöritti myös Genevessä erikoisklinikkaa, jonka asiakkaita ovat kansainväliset huippujohtajat ja -urheilijat. Klinikan tavoitteena on parantaa kokonaisvaltaisella ja yksilöllisellä tavalla asiakkaidensa henkistä ja fyysistä suorituskykyä sekä elämänlaatua. Hintsa työskenteli lähetyslääkärinä Etiopiassa 1990-luvun lopulla.
Oskari Saari (s. 1975) on toimittaja, tuottaja ja tietokirjailija. Saari on Formula 1 -maailman rautainen asiantuntija, joka tunnetaan Suomessa F1-kilpailujen selostajana. Saaren teos Alkemisti Petteri Nykyn tarina oli ehdolla Vuoden urheilukirja 2011 -palkinnon saajaksi ja sai kilpailussa kunniamaininnan.

Oskari Saari (s. 1975) on toimittaja, tuottaja ja tietokirjailija. Saari on Formula 1 -maailman rautainen asiantuntija, joka tunnetaan Suomessa F1-kilpailujen selostajana.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

10h 28min

Sivua:

246

Kielet:

suomi

Julkaistu:

21.12.2016

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510426500

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510410516

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Aki Hintsa - Voittamisen anatomia – E-kirja, Äänikirja

Loistava kirja myös kuunneltuna!

Elisa

Tosi mielenkiintoinen sellaisellekin, jota ei ole ikinä kiinnostanut formulat.

Outi

Kuuntelemisen arvoinen

minna

Hyvä.

pia