Älä käännä selkääsi- Pernilla Ericson

Arvostelu 4.1
10h 31min
205 Sivut
Erla-ryhmä
bookCoverFor

Yhteenveto

Outo, humalainen mies tunkeutuu naisen kotiin Södermalmissa Tukholmassa ja raiskaa hänet raa’asti. Poliisi saa miehen kiinni itseteossa. Koko tapaus näyttää aluksi yksinkertaiselta, mutta pian tutkimus kaatuu kuin korttitalo. Käy ilmi, että mies oli saanut kutsukirjeen naiselta, ja todistuksen perusteella mies vapautuu. Kun poliisit alkavat kaivella tapausta, he löytävät toisen samanlaisen tapauksen. Väkivaltainen raiskaus, mutta rikoksentekijää ei voida tuomita. Pelko leviää. Erla-ryhmä ja poliisi Liv Kaspi johtavat yhdessä tutkimuksia ja etsivät tekijöitä, jotka terrorisoivat naisia. Liv Kaspi kamppailee samaan aikaan oman yksityiselämänsä kanssa. Hän rakastaa miestä, jonka menneisyydestä löytyy yhteyksiä alamaailmaan. Voiko hän luottaa mieheen? Pernilla Ericson on toimittaja ja asuu Tukholmassa. Pernilla sai idean Erla-ryhmän ensimmäisee osaan saatuaan kirjoittamastaan juttusarjasta paljon palautetta ja ihmisten henkilökohtaisia tarinoi kohtaamastaan väkivallasta. Hänen esikoisromaaninsa, kriitikoiden ylistämä Sinua seurataan ilmestyi vuonna 2017. Älä käännä selkääsi on kolmas Erla-ryhmästä kertova kirja. PERNILLA ERICSON on työskennellyt toimittajana mm. Aftonbladetissa ja TV4:lla. Älä käännä selkääsi perustuu tositapahtumiin kuten hänen aiemmat teoksensakin.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
10h 31min
Sivut:
205
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.4.2019
Äänikirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic
ISBN Äänikirja:
9789176331972
E-kirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic
ISBN e-kirja:
9789150761566

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Älä käännä selkääsi – E-kirja, Äänikirja

Paras mitä olen aikoihin kuunnellut ylivoimaisesti 👍😄

Miia

Erittäin hyvä kirja, kiitos. Kirjaa kuunnellessa tuli kyllä välillä ahdistus, että miten herkästi haavoittuva ja vaarallinen digimaailma on.

Tarja

Toivottavasti jatkaa sarjaa.

Riitta

Lauantai kului sutjakkaasti, sillä kirjan juoni on koukuttava. Huono lukija olisi pilannut kirjan, mutta Sanna Majuri tekee lukuisista lukemistaan kirjoista loistavan, niin tästäkin

Maija

Hyvä

Heini

Odotan seuraavaa kirjaa. Paras lukija.

Sinikka

Hyvä kirja, hyvä aihe! Lukija ok.

Riitta-Liisa

Tosi jees! Toivottavasti tulee jatkoa.

Satu

Taattua laatua

10+

Satu

Toivottavasti tulee jatkoa 🙂

Irma

Hyvä taas

Timmy