Älä kerro kenellekään- Ninni Schulman

Arvostelu 4
10h 11min
240 Sivut
Hagfors
bookCoverFor

Yhteenveto

Kulissien takana

Ninni Schulmanin suositut pikkukaupunkidekkarit tapahtuvat tavallisten ihmisten maailmassa, kaukana glamourista ja suurkaupunkien sykkeestä. Sarjan neljäs osa Älä kerro kenellekään on kylmäävä tarina vallasta ja sen väärinkäytöstä.

Eräänä päivänä hagforsilainen sosiaalityöntekijä Anna-Karin Ehn ei palaa työkeikalta kotiin. Aviomies tekee katoamisilmoituksen, ja poliisi löytää hylätystä autosta jälkiä rikoksesta. Anna-Karinin elämä vaikuttaa päällepäin hyvin tavalliselta, mutta mitä kulissien takana on tapahtunut? Onko katoamisen takana tuntematon uhkailija vai sittenkin joku Anna-Karinin lähipiiristä? Toimittaja Magdalena Hansson pureutuu tapaukseen ja saa pian huomata, että suljettujen ovien takana tapahtuu pelottavia asioita.

Hagfors-sarjassa toimittaja Magdalena Hansson ja poliisit Christer Björklund ja Petra Wilander selvittävät rikoksia pikkukaupungin idyllisten kulissien takana. Sarja on myynyt Ruotsissa yli miljoona kappaletta.

Toimittaja Ninni Schulman (s. 1972) on yksi Ruotsin kärkidekkaristeista. Suosittua Magdalena Hanssonista kertovaa sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli miljoona kappaletta. Schulman asuu Tukhomassa ja nauttii kesistä lapsuutensa maisemissa Värmlannissa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Eliisa Salminen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

4

Äänikirjan kesto:
10h 11min
Sivut:
240
Kielet:
suomi
Julkaistu:
13.2.2020
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520412425
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520412432

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)