Alaskan taivaan alla

- Kristin Hannah

Arvostelu 4.4
17h 7min
357 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Riipaisevan kaunis perheromaani Satakielen tekijältä.

Kristin Hannah palaa New York Timesin bestsellerissään miljoonat lukijat lumonneisiin teemoihinsa: rakkauteen, menetykseen ja selviytymisviettiin, joka uhmaa kaikkia esteitä.

Arvaamaton tuuli ja kesyttämätön luonto: kun Ernt Allbright palaa Vietnamin sodasta traumatisoituneena miehenä vuonna 1974, hän päättää hetken mielijohteesta muuttaa Alaskaan ja ottaa vaimonsa Coran ja tyttärensä Lenin mukaan, halusivat nämä tai eivät. Alaskan pitkät, valoisat kesäpäivät saavat elämän tuntumaan ensin paratiisilta, mutta talven edetessä ja pimeyden laskeutuessa Leni ja Cora huomaavat olevansa oman onnensa nojassa, kun ihmismieli osoittautuu villiä luontoa vaarallisemmaksi.

Kristin Hannah (s. 1960) kouluttautui alun perin juristiksi, mutta ryhtyi jo 1990-luvulla päätoimiseksi kirjailijaksi. Hannahin tuotanto käsittää yli kaksikymmentä romaania, jotka ovat saaneet useita palkintoja. Hänen suomalaisetkin lukijat lumonnut kansainvälinen jymymenestyksensä Satakieli viipyi New York Timesin bestsellerlistalla useita kuukausia, ja siitä on tekeillä Hollywood-elokuva.

“Hannah herättää henkiin Alaskan luonnonkauneuden ja vaarantunteen ja maalaa vangitsevan kuvan kriisiytyneestä perheestä ja yhteisöstä muutoksen partaalla.” Booklist

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Marja Helanen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

17h 7min

Sivua:

357

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.8.2021

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510465066

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510465059

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Alaskan taivaan alla – Äänikirja, E-kirja

Ei voi oll totta; hyvä kirja pilalla lukijan ässävian takia.

Helinä

Hyvä kannattaa kuunnella

Juha

S-, tauotus- ja intonaatiopulmat haittasivat kuuntelua. Ei lukijaan, vaan käännökseen liittyvä seikka (jota näkee usein), miten englannin (yleensä) kieliset nimet kirjoitetaan ja sitten lausutaan; Matthewin vrt. Matthewn.

Tiina

Lukijan s-kirjain oli sittuinen, lukemisen rytmi huono, taukoja lauseen keskellä.

Eeva