Alkemisti

Arvostelu 4.1
4h 7min
98 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Paulo Coelhon klassikkoteos

Alkemisti on inspiroiva tarina Santiagosta, paimenesta, joka lähtee matkalle löytääkseen aarteen.

Nuori andalusialainen paimen, Santiago, lähtee toteuttamaan unelmaansa ja etsimään maailman hienoimpia aarteita. Hän ei tiedä, mitä nuo aarteet ovat tai mistä ne löytyvät. Santiago suuntaa Espanjasta Tangerin markkinoille, matkaa halki Egyptin aavikon kohti pyramideja, kunnes tapaa alkemistin. Matka, jonka tarkoituksena on löytää maailman hienoimmat aarteet, muuttuukin sisimpien aarteiden etsinnäksi.

Paulo Coelhon klassikkoteos Alkemisti opettaa meille viisauksista tärkeimmän: kuuntele sydäntäsi, opi tulkitsemaan elämän tiellä olevia merkkejä ja - ennen kaikkea - kurkota kohti unelmiasi.

Brasilialainen Paulo Coelho (s. 1947) on yksi maailman suosituimmista kirjailijoista. Hänen kirjojaan on julkaistu 83 kielellä 170 maassa, ja niitä on myyty yhteensä yli 320 miljoonaa kappaletta. Coelho on Brasilian kirjallisuusakatemian jäsen, ja hän on voittanut 115 kirjallisuuspalkintoa ympäri maailman. Vuonna 2007 hänet nimettiin YK:n rauhanlähettilääksi. Suomeksi Coelholta on julkaistu 17 romaania sekä kaksi mietelausekokoelmaa. Hänen tunnetuin teoksensa on Alkemisti.

Coelho ammentaa kirjojensa aiheet ennen kaikkea omasta elämästään. Etsiessään omaa paikkaansa maailmassa hän on löytänyt vastauksia suuriin kysymyksiin sekä ratkaisuja haasteisiin, joita jokainen joskus kohtaa. Hän uskoo, että kohtalo on löydettävissä meistä itsestämme.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Sanna Pernu

Muoto:

Äänikirjan kesto:

4h 7min

Sivua:

98

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.3.2015

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789522790613

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789522793072

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Alkemisti –
E-kirja, Äänikirja

Kirjasta voi tunnistaa monenlaisia piirteitä ja yllättävän läheisiä asioita omasta elämästään. Mahtava teos, joka kertoo elämäntarkoituksesta tietystä näkökulmasta

kalluri

Niin no

Marko

Olisiko kuitenkin vähän liian hypetetty tämä kirja? Mielestäni ei maineensa veroinen, mutta joka tapauksessa mukavan lyhyt ja ajatuksia herättävä.

Jukka

Erittäin hienosti eläytyvää tulkintaa.

Antti