Alla mina katastrofer

Alla mina katastrofer

Tietoa kirjasta

Det ha¨nder na°got fruktansva¨rt na¨r Sandra a¨r pa° beso¨k i den nya skolan da¨r hon ska bo¨rja sexan. En katastrof i fo¨r stora Converse! Och alla ser. Att bo¨rja den nya skolan blir a¨nnu mer skra¨mmande. Som tur finns Emma och Jenny da¨r, och Emma sa¨ger som vanligt ra¨tt saker.

Eftera°t vecklar sommarlovet ut sig. Storebror Micke a¨r dum i huvudet, men han har en ofo¨rklarlig effekt pa° tjejer. Ibland kommer Peik, som na¨stan a¨r handbollsproffs och liknar en filmstja¨rna, pa° beso¨k. Katastrofen a¨r ett faktum – igen.

Det a¨r 1986 och regnet a¨r radioaktivt efter olyckan i Tjernobyl. Men det hinner ha¨nda mycket under en sommar. Jobbiga Jessica med ett ha°l i hja¨rtat ha¨mnas, Sandras pinsammaste urklipp ur kva¨llstidningarna avslo¨jas och sa° finns djuret som lurar inne i skogen … Sandra och hennes va¨nner kra¨nger fram pa° cyklarna i omra°det och snart, snart bo¨rjar den nya skolan.

I sin debutroman skriver Karin File´n fram en autentisk familjevardag pa° 1980-talet. Det a¨r roligt, igenka¨nnbart och spa¨nnande!

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Alla mina katastrofer

Arvioita ei ole vielä tarpeeksi monta

Arvioita ei ole vielä tarpeeksi monta