Amanda Knox – syyllinen vai syytön?
    
Jaa kirja    
Meredit Kercher oli ystävällinen ja suosittu 21-vuotias nainen Etelä-Lontoosta. Hän opiskeli Euroopan politiikkaa ja italiaa Leedsin yliopistossa, kun hän lähti vaihto-oppilaaksi syksyllä 2007 Perugian yliopistoon.

Kercher ei kuitenkaan ehtinyt nauttia vaihto-oppilaselämästä pitkään. Hänet löydettiin raa’asti murhattuna ja raiskattuna kimppakämpästään 1. marraskuuta. Hänen kämppäkaverinsa Amanda Knox sekä Knoxin italialainen poikaystävä vangittiin murhasta epäiltyinä. Myöhemmin heidät kuitenkin vapautettiin – eikä kukaan edelleenkään tiedä, olivatko he syyllisiä vai syyttömiä.

Tämä artikkeli käsittelee Amanda Knoxin ja Meredit Kercherin veret seisauttavaa tapausta. Miksi Knox olisi murhannut kämppäkaverinsa? Miksi Italian poliisi oli niin varma Knoxin syyllisyydestä, vaikka Kercher oli raiskattu? NAISMURHAAJAT-sarja käsittelee kaikkien aikojen järkyttävimpiä rikoksia, joiden tekijät ovat naisia. Lyhyet artikkelit ja reportaasit luovat katsauksen karmeisiin tekoihin, jotka kiehtovat ihmisiä vielä tänäkin päivänä. Artikkelin on alun perin julkaissut Orage-kustantamo.
Näytä lisää