Amelia Kulmuri ja ylhäiset yksisarviset- Laura Ellen Anderson

Arvostelu 4.8
2h 42min
Amelia Kulmuri
bookCoverFor

Yhteenveto

Amelia Kulmuri on takuulla suurisydämisin vampyyri, jonka olet koskaan tavannut!

Kun aurinko nousee Pimeyden valtakunnassa, Amelia ystävineen pukee valepuvut ylleen ja suuntaa kohti kammottavaa, kimaltavaa Valon valtakuntaa. Ystävysten päämääränä on löytää pitkään kadoksissa ollut kuningatar Hentomieli.

Pelottavat keijut ja karmivat enkelikisut lymyävät joka kulman takana, mutta Hentomieltä ei näy missään. Vaikuttaa siltä, että Amelian on sukellettava syvemmälle ylhäisten yksisarvisten maailmaan. Etsintöjen tiimellyksessä paljastuvat salaisuudet laittavat liikkeelle tapahtumavyöryn, jota tuskin kukaan osaisi aavistaa.

Amelia Kulmuri ja ylhäiset yksisarviset on hervottoman Amelia Kulmuri -kirjasarjan toinen osa. Se osoittaa, kuinka ulkokuori voi usein pettää - monin tavoin. Ainutlaatuinen huumori ja Amelian ystävät lemmikkikurpitsa Purskusta Kalmo Niittomieheen pitävät huolen, että tarinan parissa viihtyvät kaikki ikään katsomatta.

Laura Ellen Anderson on Lontoossa asuva kirjailija ja kuvittaja. Hän on julkaissut kymmenen vuoden aikana useita menestyneitä lastenkirjoja.

Suositusikä 7+

Englanninkielistä kirjasarjaa on myyty 180 000 kappaletta ja sitä on käännetty yli 20 kielelle.

”Andersonin teksti on yhtä hullunkurista kuin aina.”
- BookTrust
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Sarianna Silvonen
Muoto:
Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
2h 42min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.2.2021
Äänikirjan kustantaja:
Kumma-kustannus
ISBN Äänikirja:
9789523701113

© Kumma-kustannus (Äänikirja)