Anna-Lisan valinta- Eli Åhman Owetz

Arvostelu 3.9
7h
Anna-Lisa
bookCoverFor

Yhteenveto

Minkä taakseen jättää…

Miltä kuulostaisi huutokauppameklarin ura? Anna-Lisa Johansson on suuren päätöksen edessä. Pystyisikö hän todella siihen? Ystävät ja Rutger ovat Anna-Lisan tukena ja valavat häneen uskoa. Mikä voisi mennä vikaan, kun kyseessä on vain pieni huutokauppa?

Kun aika koittaa, paljastuu tietysti, että kyseessä ei olekaan mikään pikkuaskare. Massiivinen maatilahuutokauppa vetää väkeä ympäri maalaiskuntaa, mutta hermostuksestaan huolimatta Anna-Lisa menestyy työssä upeasti ja tarjouksia satelee. Eipä aikaakaan kun Anna-Lisaa pyydetään töihin huutokauppaan myös Ahvenmaalle.

Pienen epäröinnin jälkeen Anna-Lisa suostuu ottamaan pestin vastaan. Mahdollisuus törmätä menneen kulkurikesän heilaan, ahvenanmaalaiseen raggari-Ralfiin lienee kai olemattoman pieni? Anna-Lisa on nimittäin kihloissa nyt ihanan Rutgerinsa kanssa, eikä enää sortuisi raggari-Ralfiin. Ne ajat ovat ohi.

Anna-Lisan valinta on neljäs osa kolmekymppisestä antiikkikauppias Anna-Lisa Johanssonista kertovassa sarjassa, jossa käsitellään elämän suuria kysymyksiä, ystävyyttä, rakkautta sekä päätöksiä, jotka voivat muuttaa kaiken.

Eli Åhman Owetz on ruotsalainen kirjailija, toimittaja ja maanviljelijän tytär Roslagenin kylästä. Hänen pitkäaikaisena unelmanaan on ollut perustaa oma retroputiikki, joten hän teki unelmastaan kirjansa aiheen.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Sofia Olsson
Muoto:
Äänikirja
Sarja:
Osa:

4

Äänikirjan kesto:
7h
Kielet:
suomi
Julkaistu:
27.8.2021
Äänikirjan kustantaja:
Word Audio Publishing
ISBN Äänikirja:
9789180003087

© Word Audio Publishing (Äänikirja)