Antiikkikurssi eksyneille sydämille- Åsa Hallengård

Arvostelu 3.4
9h 54min
277 Sivut
Antiikkikurssi
bookCoverFor

Yhteenveto

Feelgood-sarjan avaus Clare Pooleyn ja Kate Jacobsin ystäville!

Liki seitsemänkymppinen Kristina suostuu vastentahtoisesti vetämään antiikkikurssia. Mieluiten hän pysyttelisi itsekseen kotona eikä todellakaan tutustuisi uusiin ihmisiin. Mitkä salaisuudet ovat saaneet Kristinan erakoitumaan?

Antiikkikussin osallistujat eivät ole sen innokkaampia. Keski-ikäisten Martinin ja Marian parisuhde on kriisissä, ja kurssi on viimeinen yritys paikata rakoilevaa avioliittoa. Nuori yksinhuoltaja Klara voittaa sattumalta kurssipaikan mutta myisi sen mieluiten pois ja pitäisi rahat. Vastikään leskeksi jäänyt Per-Olof osallistuu kurssille tyttäriensä painostuksesta. Ainoa alusta asti innokas kurssilainen on Peter, kokki, joka haluaa tutustua antiikkiesineiden maailmaan.

Kurssin aikana osallistujien kohtalot nivoutuvat vähitellen toisiinsa. Ystävyyssuhteita solmitaan, rakkaus alkaa hehkua ja kosto on suloista. Antiikkikurssi eksyneille sydämille on sydäntälämmittävä hyvän mielen romaani.

Åsa Hallengård on ruotsalainen kirjailija ja opettaja, joka on tunnetaan kotimaassaan Antiikkikurssi-kirjasarjasta. Hänen feelgood-kirjansa sijoittuvat Landskronan tunnelmallisiin maisemiin.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Katariina Kallio
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
9h 54min
Sivut:
277
Kielet:
suomi
Julkaistu:
8.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726932973
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726932744