Antiikkikurssi eksyneille sydämille

- Åsa Hallengård

Arvostelu 3.6
9h 54min
277 Sivua
Antiikkikurssi
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Feelgood-sarjan avaus Clare Pooleyn ja Kate Jacobsin ystäville!

Liki seitsemänkymppinen Kristina suostuu vastentahtoisesti vetämään antiikkikurssia. Mieluiten hän pysyttelisi itsekseen kotona eikä todellakaan tutustuisi uusiin ihmisiin. Mitkä salaisuudet ovat saaneet Kristinan erakoitumaan?

Antiikkikussin osallistujat eivät ole sen innokkaampia. Keski-ikäisten Martinin ja Marian parisuhde on kriisissä, ja kurssi on viimeinen yritys paikata rakoilevaa avioliittoa. Nuori yksinhuoltaja Klara voittaa sattumalta kurssipaikan mutta myisi sen mieluiten pois ja pitäisi rahat. Vastikään leskeksi jäänyt Per-Olof osallistuu kurssille tyttäriensä painostuksesta. Ainoa alusta asti innokas kurssilainen on Peter, kokki, joka haluaa tutustua antiikkiesineiden maailmaan.

Kurssin aikana osallistujien kohtalot nivoutuvat vähitellen toisiinsa. Ystävyyssuhteita solmitaan, rakkaus alkaa hehkua ja kosto on suloista. Antiikkikurssi eksyneille sydämille on sydäntälämmittävä hyvän mielen romaani.

Åsa Hallengård on ruotsalainen kirjailija ja opettaja, joka on tunnetaan kotimaassaan Antiikkikurssi-kirjasarjasta. Hänen feelgood-kirjansa sijoittuvat Landskronan tunnelmallisiin maisemiin.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Katariina Kallio

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

9h 54min

Sivua:

277

Kielet:

suomi

Julkaistu:

8.6.2022

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726932973

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726932744

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Antiikkikurssi eksyneille sydämille – E-kirja, Äänikirja

Hienosti tehdyt juonikäänteet ja loistavasti yhteen nivottu tarina.

Sanna Ruoho

Miellyttävää ja helppoa kuunneltavaa. Tarina on tarpeeksi mukaansatempaava mutta ei vaadi liikaa keskittymistä. Lopuksi ehkä vähän lässähti alun mielenkiintoisuuteen verrattuna.

Jenni

Kiva hyvänmielen kirja. Lukija sopii hyvin tähän.

Tiina

Kevyttä luettavaa

Göta