Armonvuosi- Kim Liggett

Arvostelu 4.3
12h 26min
277 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Tytöillä on taito vietellä miehet, villitä viattomat pojat ja syöstä vaimot mustasukkaisuuden syövereihin. Siksi heidät karkotetaan erämaahan naiseuden kynnyksellä, päästämään taikuutensa valloilleen ennen avioon asettumista. Kaikki eivät kuitenkaan palaa.

Tierney ei tunne oloaan voimakkaaksi tai maagiseksi. Ja nyt hänen on selviydyttävä kokonaisesta vuodesta luonnon armoilla.

Armonvuosi on hengästyttävä feministinen dystopia, joka tarkastelee teräväkatseisesti tyttöjen keskinäisiä suhteita, naiseutta jota he lähestyvät ja vaikeita päätöksiä, joita he joutuvat tekemään. Se on tarina toivosta, kapinasta ja siitä hinnasta, jonka joudumme maksamaan, kun naisten oikeudet ja arvo kiistetään.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Leena Ojalatva

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

12h 26min

Sivut:

277

Kielet:

suomi

Julkaistu:

27.5.2020

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511380115

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789512367665

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Armonvuosi – E-kirja, Äänikirja

Koukuttava tarina.

Päivi

Hyvä ja mielenkiintoinen aihe. Hyvä lukija

Salla-Mari

Todella hieno kirja! Jännittävä, huikeita juonenkäänteitä ja täysin mukaansa tempaava

Saara

Sykähdyttävän ihana kirja ja ihana lukija!!!

Saimi Yliluoma

<3

12 Vuotiaalle kuuntelialle jotkut kohdat olivat todeöla raakoja mutta kerrassaan kirja oli taidetta. Silmäni avautuivat (taas). rAkastan kirjan kuvauksia kun asiat kuvaillaan tarkasti. pÄähenkilön tarmokkuutta jota sain myös itselleni ja kijroitus tyyliä. Kun veri loiskuu kuvaillaan tarkasti mitä päähenkilö näkee. sUosittelen kirjaa jos - pidät maailmasta joka ei ole tämä maa - pidät maasta joka on tämä maa - pidät rakkaudesta -pidät kauhusta -pidät mystisyydestä - on vähänkään mielenkiintoa lukea tämä kirja. - jos osut edes yhteen LUE/KUUNTELE. 𝚎𝚃 𝚔𝚊𝚍𝚞...ʕ•ᴥ•ʔ

Timo

Lukia oli hieman hidas, piti laittaa 1,2x lisää vauhtia. Kirja oli kuitenkin todella hyvä eikä sellaista fantasia höttöä mitä oletin

Sanna

Eääh! Kirja on ihana. Tämän tyylisiä kirjoja olisi kiva löytää enemmän. Lukitutkin sopii jotenkuten kategoriaan jota kirjassa esitellään, "vankila, jumissa". Kirja on kirjoitettu loistavalla tavalla eikä sitä mistään hinnasta jättäisi kesken. Toivottavasti törmään samanlaisiin kirjoihin useammin!

E & M

Pelkoa vahvempi on vain toivo

Anna

Vapaus

Vapus ei aina tarkoita sitä, että on kaukana rakkaista se voi tarkoittaa asioiden ymmärtämistä.

Topias