Artisti maksaa- Lottaliina Pokkinen

Arvostelu 4.4
6h 16min
bookCoverFor

Yhteenveto

Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten käsitellä pelkoa ”hankalan tyypin” maineesta? Miten puhua rahasta?

Neuvotteluoppaassa käydään läpi erilaisia neuvottelutyylejä ja pohditaan itselle luontaista käyttäytymistyyliä. Lisäksi kirja sisältää konkreettisia vinkkejä neuvotteluihin valmistautumiseen, luovaan neuvottelemiseen sekä neuvottelujen jälkihoitoon. Kirjan oppien avulla sopimuksen ehdoista voi keskustella luovasti, ottaen huomioon sekä omat että neuvottelukumppanin tarpeet.

Kirjaan on haastateltu lukuisia ammattilaisia levy-yhtiöpomoista kirjailijoihin. Omat neuvotteluvinkkinsä kirjassa jakavat muun muassa Lenita Airisto, Marco Bjurström, Jarno Laasala, Michael Monroe, Sofi Oksanen, Kasper Strömman, Maria Veitola ja Juha Vuorinen.

Lottaliina Pokkinen (OTL) on viulistin koulutuksen saanut juristi, tietokirjailija ja kysytty neuvottelukouluttaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus luovien alojen sopimus- ja tekijänoikeusasioista sekä niin aloittelevien artistien kuin maamme eturivin ammattilaisten neuvottelupöydistä. Neuvotteluoppia hän on hakenut muun muassa Harvardin yliopistosta. Tiedon levittäjänä Lottaliina on omassa intohimoammatissaan.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
6h 16min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.7.2021
Äänikirjan kustantaja:
Otava
ISBN Äänikirja:
9789511412854

© Otava (Äänikirja)