Askel uuteen elämään / Sisilialainen naimakauppa / Sijoitus sydämeesi

Askel uuteen elämään / Sisilialainen naimakauppa / Sijoitus sydämeesi

Tietoa kirjasta

Askel uuteen elämään
Vanhan runokirjan välistä löytynyt rakkauskirje sai Imogenin kyyneliin. Kunpa hänkin saisi joskus kokea tuollaista intohimoa ja omistautumista! Hänen oli pakko saada selville, kuka oli kirjeen kirjoittanut salaperäinen SB. Tutkimusretki vei hänet suureen kartanoon, jonka uuden omistajan, Seth Brodenin, vastahakoisuus ei saanut Imogenia uskomaan, ettei tosirakkautta ollut olemassa!

Sisilialainen naimakauppa
Valehteleminen oli väärin. Jemima tiesi sen, mutta hän ei voinut noin vain luovuttaa äidittömäksi jäänyttä siskonpoikaansa miehelle, joka ei ollut edes tavannut lapsensa sijaissynnyttäjää. Niinpä Jemima ei korjannut erehdystä. Ja kun Luciano suuteli häntä, hän unohti kaiken muun – jopa sen, että heidän syleilyjensä muuttuessa kiihkeämmiksi mies väistämättä huomaisi totuuden…!

Sijoitus sydämeesi
Kaikkeen sitä mies suostuikin – eikä edes naisen, vaan isoisänsä vuoksi! Matteo Di Sione pudisteli päätään katsellessaan kilpa-ajoradalla kiitävää autoa. Mutta autosta nouseva nainen oli tyrmäävä! Abby Ellisonin hurmaaminen ei olisi mikään ikävä tehtävä. Matteon omaatuntoa kolkutti, mutta vain hetken. Abby tulisi nauttimaan heidän leikistään yhtä paljon kuin hänkin!

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Askel uuteen elämään / Sisilialainen naimakauppa / Sijoitus sydämeesi