Åtrå i natten / Beskyddaren / Prinsessa på lånad tid- Sharon Kendrick, Michelle Conder, Andie Brock

430 Sivut
Romantik
bookCoverFor

Yhteenveto

Åtrå i natten
Den nykrönta shejken Zayed Al Afzal får sitt folks erkännande genom att gifta sig. Hans rådgivare har en uppsjö av förslag på vackra kvinnor, men när Zayed träffar viljestarka Nadia Amani är valet lätt. Först efter bröllopet får han veta att Nadia är hans fiendes dotter! Men när mörkret sänker sig över kungadömet kan han inte längre motstå den starka passionen ...

Beskyddaren
För att kunna beskydda den vackra och självständiga prinsessan Ava de Veers måste James Wolfe fokusera på sin uppgift. Men efter att ha tillbringat en passionerad natt i hennes säng blir det väldigt svårt för den specialutbildade elitsoldaten att hålla huvudet kallt. Han måste dock lägga band på sina känslor för brister han i uppmärksamhet för bara en sekund kan det kosta henne livet.

Prinsessa på lånad tid
Rosa Corretti har flytt Sicilien och sin dominanta familj sedan en fruktansvärd hemlighet avslöjats. I Paris möter hon den stiliga Kulal, som visar sig vara en äkta prins! Han tar henne med storm och olika omständigheter tvingar in dem i ett skenäktenskap. Men snart visar sig Kulal omöjlig att leva med. Måste Rosa fly igen? Eller är prinsen redo att möta sina demoner från det förflutna?

Muoto:
E-kirja
Sarja:
Sivut:
430
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
1.7.2021
E-kirjan kustantaja:
Harlequin
ISBN e-kirja:
9789150768527

© Harlequin (E-kirja)