Åtta små ord

Åtta små ord

Tietoa kirjasta

När Olivias liv plötsligt vänds upp och ner flyttar hon in hos sin bäste vän Gustav. En av hans grannar är den mytomspunna författarinnan Harriet Stålstjärna som Olivia länge beundrat. Hon vill inget hellre än att knacka på Harriets dörr och visa sin uppskattning, men frågan är om hon har mod till det.

Tillsammans med barndomsvännen Charlotta driver Olivia ett framgångsrikt företag, men om hon ska vara helt ärlig känns det inte speciellt roligt längre. Vågar hon erkänna att hon går och bär på en helt annan dröm? Och tål deras vänskap att de går skilda vägar? Det är många frågor som snurrar runt i Olivias huvud och mitt i allt står hon alldeles ensam. En oväntad trädgårdsfest leder till en ny bekantskap, och även om Gustav tycker att det är hög tid för Olivia att börja dejta igen är hon själv osäker på om hon verkligen är redo.

”Åtta små ord” är en fristående fortsättning på Yvonne Ehns succédebut ”Mina drömmars värde”. En härlig feelgood-berättelse om hur allting kan bli riktigt bra, även när det inte blir som man tänkt sig.

ruotsi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Åtta små ord