Auringon sisar- Lucinda Riley

Arvostelu 4.4
24h 52min
582 sivua
Seitsemän sisarta
bookCoverFor

Yhteenveto

Lukijoiden sydämet valloittaneen menestyssarjan kuudes osa

Rakastetun Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta -sarjan kuudes osa Auringon sisar vie uskomattomalle matkalle, joka ulottuu nykypäivän ruuhkaisesta New Yorkista Afrikan avarille tasangoille, toisen maailmansodan alkuun.

Electra, D’Aplièsen sisaruksista nuorin, on tummaihoinen kaunotar ja huippumalli, mutta hänen elämänsä on tuuliajolla. Electra hakee apua päihteistä hälventääkseen mielestään adoptioisänsä kuoleman ja muut kipeät asiat. Hän ei ole edes lukenut Papa Saltin kirjoittamia jäähyväisiä, jossa kerrotaan hänen alkuperästään. Silti menneisyys kolkuttaa Electran manhattanilaisen luksusasunnon oveen, kun hän saa kirjeen naiselta, joka väittää olevansa hänen biologinen isoäitinsä.

Seitsemänkymmentä vuotta aiemmin New Yorkin seurapiirikerma juhlii uutta vuotta 1939. Cecily Huntley-Morgan ei innostu ilonpidosta, koska hänellä on epäonnea rakkaudessa. Cecily päättää, että on aika vaihtaa maisemaa, ja lähtee parantelemaan kolhujaan Keniaan. Siellä asuu hänen kummitätinsä Kiki Preston, erikoisen Happy Valley -yhteisön jäsen. Afrikka on uusi ja outo. Sen majesteettinen luonto, maasai-heimon savannit ja Naivashajärven elämää kuhisevat rannat hellivät Cecilyn sydämen uuteen eloon.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Hilkka Pekkanen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

6

Äänikirjan kesto:
24h 52min
sivua E-kirja:
582
Kielet:
suomi
Julkaistu:
25.9.2020
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789522799999
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN E-kirja:
9789522799487

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)