Auringonlaskun silta

Auringonlaskun silta

Tietoa kirjasta

Auringonlaskun silta
Viisi naista. Viisi elämää. Viisi ystävää. Happiness Keyn saaren naapurit Floridassa pitävät yhtä erilaisuudestaan huolimatta.



Entinen seurapiirikaunotar Tracy Deloche meloo nykyään uuden miesystävänsä kanssa mutaisilla joilla ja omistaa viisi huonokuntoista rantamökkiä, joiden asukkaiden kassa hän jakaa elämänsä. Wanda on entinen tarjoilija, mutta nykyään leipoo syntisen hyviä piirakoita omassa kahvilassaan. Wandan tytär Maggie on poliisinvirastaan ja miesystävästään eronnut rikostutkija, joka ei kuitenkaan osaa pitää ajatuksiaan erossa kummastakaan; ei miehestä eikä rikoksista. Janya on nuori intialainen vaimo, joka elää järjestetyssä avioliitossa ja haaveilee lapsista. Alice on iäkäs leski, joka kasvattaa yksin tyttärentytärtään ja yrittää sopeutua murrosikäisen elämään.



Naiset ovat läheisiä toisilleen, vaikka elävätkin hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Tracyn elämä on murroksessa ja hän kaipaa miesystävänsä Marshin hyväksyntää ja rakkaudentunnustusta. Janya saa yllättäen kaksi lasta huollettavikseen ja Maggie taas vainuaa rikoksen, joka ei jätä häntä rauhaan; hän päättää ottaa murhaajan kiinni, vaikka vaarantaisi oman henkensä.



Hurrikaanin raivotessa seudulla naiset tarvitsevat toisiaan entistä enemmän. Muutokset ja yllätykset ravistelevat heitä hirmumyrskyn voimalla ja he käsittävät, kuinka paljon ystävyys heille merkitsee.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Auringonlaskun silta