Auroran salaisuus- Lucinda Riley

Arvostelu 4.2
16h 30min
Taianomaisia tarinoita
bookCoverFor

Yhteenveto

Sydämeen asettuva sukupolvien kudelma.

Rakastetun Lucinda Rileyn romaani Auroran salaisuus kuljettaa lukijansa Irlannin jylhille rannoille ja punoo upeasti yhteen kahden suvun salaisuudet.

Jylhät rantakalliot Irlannin West Corkissa ovat antaneet ja ottaneet paljon. Eräänä talvisena päivänä New Yorkin taakseen jättänyt kuvanveistäjä Grania Ryan kohtaa rannalla nuoren punatukkaisen tytön. Lapsi on läheisen Dunworley Housen yksinäinen, äitiään sureva Aurora Lisle. Kohtaaminen Auroran kanssa muuttaa synnyinseudulleen palanneen Granian elämän lopullisesti.

Salaperäinen Aurora vetää Graniaa puoleensa magneetin lailla. Tyttö tuntuu olevan läsnä kaikkialla. Kun Auroran leski-isä pyytää Graniaa veistämään tyttärensä muotokuvan, kohtaa Grania yllättäen oman äitinsä vastustuksen. Ryanien ja Lislejen sukujen historiat ovat kietoutuneet erottamattomasti ja kipeästi yhteen jo vuosisadan ajan. Aurora on kuin avain salaisuuksien lippaaseen.

Auroran salaisuus vie lukijan Lucinda Rileylle itselleen rakkaisiin maisemiin. Mystistä tunnelmaa kantavassa romaanissa sukusalaisuudet kuljettavat myös Edwardin ajan Lontooseen sekä nykyajan Manhattanille.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Hilkka Pekkanen
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
16h 30min
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
30.9.2022
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523763623

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Auroran salaisuus – Äänikirja

Meinasin jättää kesken lukijan vuoksi.

Immu

Mielenkiinnolla kuuntelin. Tarinan käänteet pitivät mielenkiinnon yllä. Upeasti maalasi mielenkuvia. . Lukijalle annan 8

Anita

♥️

Johanna

Koskettava

Henna

Lucinda Riley ei petä lukijaansa.

Anna

Todella raskas lukutyyli ja erityisesti Auroran ääntäminen ärsytti niin, että valitettavasti kesken jäi tämä kirja😕. Kirjailijan kirjat sinällään olleet mieluista kuunneltavaa ja / tai luettavaa, etenkin seitsemän sisarusta sarja😊

Salli

Koskettava

Sonja

Kesken jäi tämä kirja. Lukijan tyyli lukea niin huono että ei pysty keskittymään itse tarinaan. Vaikka kuuntelin nopeutetulla,niin ei auttanut ärsytykseen. Harmi, sillä olen kuullut että kirja oli hyvä.

Nina

Miten voikaan yhden nimen lausuminen ärsyttää näin paljon? 😫

Inka

Lukijalla ikävä tapa sanojen painotuksen kanssa. Auroran hän lausui jotenkin erikoisesti. Kirjasta pidin, mutta lukija vähän ärsytti ja se vei kuuntelemisen iloa.

Marjukka

Sydämellinen tarina

Armi

Nenäänpuhuminen ei sovi tähän

Eila

Jäin koukkuun monesti en voinut lopettaa.

Mirja

Pidin kirjasta

Tiia

Ihan hyvä kirja, juoni välillä arvattavissa. Lukijan tyyli tylsä, painotukset sanoissa outoja. Jos kirjassa joku puhui innokkaasti, lukija luki kohdan todella rauhallisesti. Ristiriitaista.

Sanna