Avaimet onneen- Nora Roberts

Arvostelu 3.9
12h 2min
Majatalo
bookCoverFor

Yhteenveto

Nora Robertsin ihana Majatalo-sarja saa haaveilemaan ränsistyneistä unelmataloista, remontoinnista ja hurmaavista sinkkumiehistä.

Arkkitehti Beckett Montgomery kunnostaa vanhaa hotellia isoveljiensä ja äitinsä kanssa pienessä Boonsboron kaupungissa. Beckett on ollut ihastunut paikallisen kirjakaupan omistajaan Clareen jo lukioajoista, mutta odottaa vieläkin ensisuudelmaa tämän kanssa. Kolmen vilkkaan pojan yksinhuoltaja Clare on kyllä huomannut Beckettin - kukapa ei olisi? - mutta elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan. Arjen keskellä ei romantiikalle tunnu löytyvän aikaa, mutta rakastumista ei pahinkaan remontti voi estää.

Samaan aikaan kun vanha hotelli saa uuden ulkoasun ja elämän, Clare huomaa katsovansa Beckettiä aivan eri tavalla kuin ennen. Keskellä kaoottista remonttityömaata ovi toisensa jälkeen aukenee, ja elämä kutsuu sisään.

Nora Robertsin Majatalo-trilogian ensimmäinen osa vie Boonsboron pikkukaupunkiin ja esittelee sen omaperäiset asukkaat. Boonsboroon haluaa palata yhä uudelleen ja uudelleen.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Päivi Pouttu-Delière
Muoto:
Äänikirja
Sarja:
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
12h 2min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
13.7.2020
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512421374

© Gummerus (Äänikirja)