Bailamama- Emilia Ek, Maija Kiljunen

Arvostelu 2.4
70 Sivut
Bailamama
bookCoverFor

Yhteenveto

Anna naiseutesi hehkua!

Bailamama-kirjan avulla lantionpohjalihasten treenaaminen on hauskaa! Hyvät lantionpohjalihakset vahvistavat naisen seksuaalista nautintoa, lisäävät virtsanpidätyskykyä ja parantavat ryhtiä.

Lantionpohjalihakset ovat yksi naisen tärkeimmistä lihasryhmistä, mutta niiden harjoittelu unohtuu helposti. Oikeiden lihasten paikallistaminen onnistuu hyvien ohjeiden avulla.

Kirjan liikkeet perustuvat maailmaa valloittavaan Bailamama Women -terveysliikuntakonseptiin, jonka ovat kehittäneet lantionpohjan toimintahäiriöihin erikoistunut fysioterapeutti Maija Kiljunen ja ryhmäliikunnan ammattilainen, kätilö Emilia Ek-Huuhka.

Kirjassa on 52 eri asentoa, yksi vuoden jokaiselle viikolle. Bailamama-ohjelma on tarkoitettu kaikille naisille, ja se suorastaan puristaa naiset kuntoon. Anna naiseutesi hehkua!

Maija Kiljunen (s. 1980) on iloinen ja hyperenerginen organisoija, joka pitää langat tiukasti käsissään. Sanavalmis kahden lapsen äiti on ammatiltaan fysioterapeutti, ja hän on erikoistunut lantionpohjan toimintahäiriöihin. Maija rakastaa elämää ja hänellä on koko ajan hurja vauhti päällä.

Emilia Ek (s. 1981) on lähes ärsyttävän positiivinen kahden lapsen äiti. Emilia on kätilö ja ryhmäliikunnan ammattilainen. Tämä kannustava ja iloinen hyvän mielen tuoja on napakka kouluttaja, jolta ideat eivät lopu koskaan.

Muoto:

E-kirja

Sarja:

Sivut:

70

Kielet:

suomi

Julkaistu:

2.1.2014

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789522793485