Balettia, Alina!- Teija Huusko

Arvostelu 4.7
3h 34min
Alina
bookCoverFor

Yhteenveto

12-vuotias Alina haaveilee balettitanssijan elämästä. Uusi lukukausi alkaa uuden tiukan baletinopettajan kanssa, mikä jännittää ja turhauttaa. Tuntuu kuin opettaja ei huomaisi häntä lainkaan. Vanhemmat eivät ymmärrä, miten vakavaa tämä on. Paras ystävä Venla lopettaa baletin harrastamisen, joten hänestäkään ei saa enää tukea kuten ennen.

Ryhmään on tullut uuden opettajan lisäksi myös kaksi uutta tyttöä. Toinen herättää Alinassa ikävää kateutta ja toinen puolestaan huolta. Ryhmässä aloittaa myös valloittava uusi poika Jasper, johon Alina ihastuu muiden tyttöjen tavoin. Joku tytöistä pääsee tanssimaan Jasperin kanssa pääroolia joulun Lumikuningatar-näytökseen. Alina on ujo ja epävarma, mutta hänen unelmansa ovat suuret. Hän on valmis tekemään kaikkensa niiden saavuttamiseksi.

Teija Huusko on klassisen baletin opettaja. Huuskon teos "Balettia, Alina!" on baletista kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa. Sarja on suunnattu ensisijaisesti varhaisnuorille, mutta kiehtoo myös vanhempia lajin ystäviä.
Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja
Sarja:
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
3h 34min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
28.10.2020
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726577532

© Saga Egmont (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Balettia, Alina! – Äänikirja

Lisää näitä kirjoja

Aini

Olen ihan yllättynyt. Täytyy kuunnella toinenkin

Astrid

Ihana🩰🤍

Siis tää on aivan upee kirja kaikille niille jotka harrastaa balettia. Aluks vaan vähän häiritsi toi sarja juttu ku siinä oli niitä muita kirjoja. Mut siis ihana. Mä siis tavallaan elin tossa kirjassa ja niillä balettitunneilla. Tää on vaa niin hyvä kirja🤍

Helka

Ihan best😍😍😍❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Harrastan balettia. Niin ihana😍😍 Kolmas osa ois kyllä kiva.💗💗💝💝💖💖

Vilja

💖🤩

Aivan ihana! Olisi mukavaa jos sarjassa olisi kolmas osa. 💜❤️💙

Sauli

Ihana!

en itse harrasta balettia, mutta kirja tempasi mukaan baletti maailmaan 😄

Oonu

Mahtava baletista kertova kirja😃

Pihla

5/5

Sarja on ihana ja kertoo baletista loistavasti. Itse harrastan balettia. Alinan elämässä on muutakin kuin baletti mutta silti nautin eniten balettituntiluvuista. Ne on ihania ja kuvaa tosi hyvin eri tunnetiloja baletissa.

E & M