Bamse ja maailman seitsemän uutta ihmettä- Jan Magnusson, Dan Andréasson

Arvostelu 4.4
48min
57 E-kirjan
Bamse
bookCoverFor

Yhteenveto

Bamse, Pomppi ja Kilpinen kiertävät tutkimassa maailman seitsemää uutta ihmettä. Kun rahanahne Kroisos saa kuulla matkasuunnitelmista, hän luulee, että Bamse ja toverit menevät etsimään aarteita. Kroisos lähettää kätyrimyyränsä varastamaan aarteet mutta saa pettyä karvaasti. Aarteet eivät olekaan sellaisia kuin hän odotti! Bamse, Pomppi ja Kilpinen vierailevat Taj Mahalissa, Colosseumissa ja muissa historiallisissa kohteissa. Seikkailun ja hauskanpidon ohessa kaverukset myös oppivat uutta.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita – olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.

Rune Andréasson (1925–1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta – maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.
Kääntäjä(t):
Terhi Kemppinen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Sarja:
Osa:

4

Äänikirjan kesto:
48min
E-kirjan sivumäärä:
57
Kielet:
suomi
Julkaistu:
5.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788728090077
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788728088784

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)