Barbie - Haavemaa

Barbie - Haavemaa

Tietoa kirjasta

Barbien pikkusiskolla Chelsealla on ihan kohta syntymäpäivä! Harmi vain, että hänen hyvä ystävänsä ei pääse juhliin. Chelsea ei myöskään tiedä, mitä toivoisi kakun kynttilät puhaltaessaan. Kun yö saapuu, Chelsea pääsee käymään mystisessä paikassa – säkenöivässä haavemaassa. Keksiikö hän siellä, minkä toiveen hän voisi esittää?

Tule mukaan seikkailemaan Barbien ja hänen kavereidensa kanssa! Ratko mysteereitä, liity rokkibändiin ja lennä trooppisille hiekkarannoille ihanan suosikkinuken mukana. Nyt mennään!

Barbie-nukke on ihastuttanut lapsia jo jo 1950-luvulta lähtien. Barbien uutena missiona on kannustaa tyttöjä unelmoimaan suuresti – tytöistä voi tulla astronautteja tai menestyneitä jalkapalloilijoita siinä missä pojistakin! Barbie on valloittanut myös YouTuben sekä Netflixin. Netflixin suosikkisarja "Barbie Dreamhouse Adventures" kerää pieniä katselijoita ympäri maailman Barbien seikkailujen pariin.

Barbien tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Barbie - Haavemaa