Barbie ja siskosten mysteerikerho 2 - Rantabulevardilla kummittelee

Barbie ja siskosten mysteerikerho 2 - Rantabulevardilla kummittelee

Tietoa kirjasta

Selvitettyään Raquellen kadonneiden korujen arvoituksen Barbie ja hänen siskonsa päättävät perustaa mysteerikerhon. Yksikään tapaus ei jää heiltä ratkaisematta!

Pitkän rantapäivän jälkeen siskokset haluavat viettää hauskan illan huvipuistossa. Kun he saapuvat paikalle, jokin on kuitenkin pielessä: huvipuisto on aivan autio. Siellä on ainoastaan Barbien ystävä Nikki, ja hän väittää, että puistossa kummittelee. Vaikuttaa siltä, että mysteerikerhon taitoja tarvitaan taas!

Tämä on Barbie ja siskosten mysteerikerho -sarjan toinen osa. Lue ne kaikki!

Ratkaise arvoituksia yhdessä Barbien mysteerikerhon kanssa! Kuka varastaa Barbien ystävän korut? Kummitteleeko huvipuistossa? Entä onnistuvatko siskoset ratkaisemaan pullopostin arvoituksen? Lähde mukaan seikkailemaan!

Mattelin Barbie-nukke on muoti-ikoni, seikkailija ja jokaisen lapsen paras ystävä. 1950-luvulta lähtien Barbie on kuulunut perheiden suosikkileluihin ympäri maailman. Barbie on myös tähdittänyt lukemattomia tv-sarjoja, elokuvia ja kirjoja.

Barbien uusi tavoite on innostaa lapsia seuraamaan unelmiaan. Barbie on julkaissut nukkesarjan vahvoista naishahmoista. Sarjassa ovat mukana muun muassa vammaisurheilija Manasi Joshi, jalkapalloilija Alex Morgan, kirjailija Maya Angelou ja astronautti Sally Ride.

Barbien ja siihen liittyvät tavaramerkit omistaa Mattel, ja niitä käytetään Mattel Europan luvalla. © 2021 Mattel

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Barbie ja siskosten mysteerikerho 2 - Rantabulevardilla kummittelee