Barbie seikkailee avaruudessa- Mattel

Arvostelu 4.7
12min
35 Sivut
Barbie
bookCoverFor

Yhteenveto

Barbie asuu avaruudessa, planeetalla nimeltään Para-Den. Barbie on hyvin erityinen tyttö – hän on nimittäin lahjakas leijulautailija. Lisäksi Barbie osaa siirtää esineitä ajatuksen voimalla. Kun galaksin tähdet alkavat käyttäytyä oudosti, kuningas ottaa yhteyttä Barbieen. Voiko Barbie pelastaa tähdet? Barbiella on edessään jännittävä koitos ja vierailu toiselle planeetalle.

Tule mukaan seikkailemaan Barbien ja hänen kavereidensa kanssa! Ratko mysteereitä, liity rokkibändiin ja lennä trooppisille hiekkarannoille ihanan suosikkinuken mukana. Nyt mennään!

Barbie-nukke on ihastuttanut lapsia jo jo 1950-luvulta lähtien. Barbien uutena missiona on kannustaa tyttöjä unelmoimaan suuresti – tytöistä voi tulla astronautteja tai menestyneitä jalkapalloilijoita siinä missä pojistakin! Barbie on valloittanut myös YouTuben sekä Netflixin. Netflixin suosikkisarja "Barbie Dreamhouse Adventures" kerää pieniä katselijoita ympäri maailman Barbien seikkailujen pariin.

Barbien tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Amanda Puerto-Lichtenberg
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

4

Äänikirjan kesto:
12min
Sivut:
35
Kielet:
suomi
Julkaistu:
25.11.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726850833
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726849943

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)