Barbie - Superprinsessa- Mattel

Arvostelu 4.5
28min
62 Sivut
Barbie
bookCoverFor

Yhteenveto

Prinsessa Kara on toivonut pitkään, että pääsisi seikkailemaan. Paha vain, että hänen vanhempansa ovat niin ylisuojelevaisia! Eräänä päivänä Kara kohtaa erikoisen perhosen, joka laskeutuu hänen otsalleen. Hetken päästä hän menettää tajuntansa. Kun Kara herää, hän on saanut jännittävän taikavoiman. Nyt mikään ei voi estää häntä seikkailemasta!

Tule mukaan seikkailemaan Barbien ja hänen kavereidensa kanssa! Ratko mysteereitä, liity rokkibändiin ja lennä trooppisille hiekkarannoille ihanan suosikkinuken mukana. Nyt mennään!

Barbie-nukke on ihastuttanut lapsia jo jo 1950-luvulta lähtien. Barbien uutena missiona on kannustaa tyttöjä unelmoimaan suuresti – tytöistä voi tulla astronautteja tai menestyneitä jalkapalloilijoita siinä missä pojistakin! Barbie on valloittanut myös YouTuben sekä Netflixin. Netflixin suosikkisarja "Barbie Dreamhouse Adventures" kerää pieniä katselijoita ympäri maailman Barbien seikkailujen pariin.

Barbien tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Amanda Puerto-Lichtenberg
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
28min
Sivut:
62
Kielet:
suomi
Julkaistu:
25.11.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726850857
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726849929

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)