Big Rich Money

Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa

- Katja Presnal, Candice Kilpatrick Brathwaite

Arvostelu 4
8h 22min
142 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Voiko intohimolla tienata ja miksi oma asenne on niin tärkeä? Miten tehdä samanlaista markkinointia kuin maailman isoimmat brändit vaikkei olekaan budjettia? Miten luoda menestys silloinkin kun kaikki menee pieleen?

Big Rich Money on naisyrittäjiä voimaannuttava mantra. Big Rich Money on suosionosoitus sinulle joka kapinoit perinteistä urapolkua vastaan, ja
uskallat olla itsellesi paras pomo joka sinulla on koskaan ollut.

Big Rich Money on kutsu niille jotka taistelevat yksin tuulimyllyjä vastaan ja kunnioittavat matkaa tavoitteisiinsa juhlimalla pieniäkin voittoja.

Tämä innostava yrittäjän ohjekirja puhuttelee yrittäjää ja yhdistää eri asioita loogisesti yhteen - asioita, joista yleensä täytyy oppia monesta eri tahosta erikseen. Kirjassa jaetaan konsulttisalaisuuksia maailmalla tunnettujen konsulttien kynästä, ja nostetaan esille suomalaisten naisyrittäjien korona-ajan menestystarinoita.

Katja Presnal ja Candice Kilpatrick Brathwaite ovat molemmat kolmen lapsen äitejä, maailmanmatkaajia ja unelmien toteuttajia. He ovat digitaalisen markkinoinnin pioneereja, jotka ovat konsultoineet niin Fortune 100-yrityksiä kuin startupeja, ja tehneet viraalikampanjoita jotka on tavoittaneet sata miljoonaa kuluttajaa. Katja Presnal on suomalainen seitsemän American Advertising Awards-palkinnon voittaja, joka on
puhunut konferensseissa ympäri maailman. Candice Kilpatrick Brathwaite on newyorkilainen markkinointistrategisti, jonka missiona on auttaa naisyrittäjiä menestymään. Heidän uusi yrityksensä, Insider Society, tarjoaa tukea ja apua naisyrittäjille. Lue lisää https://www.insidersociety.com.

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

8h 22min

Sivua:

142

Kielet:

suomi

Julkaistu:

20.4.2022

Äänikirjan kustantaja:

Basam Books

ISBN Äänikirja:

9789523793651

E-kirjan kustantaja:

Basam Books

ISBN e-kirja:

9789523792777

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Big Rich Money – E-kirja, Äänikirja

Kirja oli yksi iso mainos. Kirjassa on myös paljon itsekehua joka on rasittavaa. Tosi perustason vinkkejä eli jos olet ihan pihalla yrittäjyydestä niin silloin tämä voi olla myös hyödyllinen.

Annikki

Todella hyvä kirja, johon palaan yhä uudelleen!

Kaisa

Sisältö hyvää, mutta jatkuva omakehu ja itsemarkkinointi oli jokseenkin ärsyttävää. Lukija ei myöskään kuulostanut kovin ammattimaiselta. Pitäö kuitenkin sisällään lukuisia käytännöllisiä vinkkejä.

Samuli

Lukija eläytyy vähän liikaa. Mahtavaa sisältöä kirjassa 🤩

Saija