Bokfestivalen i Snowdonia

Bokfestivalen i Snowdonia

Tietoa kirjasta

Holly, stolt ägare till puben Harpan och grisen, har insett en sak. Hennes lilla by i Wales med dess invånarantal på 100 personer räcker inte för att hålla puben flytande. Hur många pizzor kan en bybo i Snowdonia äta per år egentligen? Okej, ganska många, men inte tillräckligt.

Med ostoppbar energi bestämmer sig Holly för att starta en bokfestival som ska dra turister till byn. Att hon själv inte har läst en bok på väldigt länge spelar inte så stor roll. Inte heller att hennes pojkvän hellre skulle starta en internationell alpackatävling. Till Hollys hjälp kommer den irriterande snygga Alys. Och så Chloe förstås, stjärnskådespelerskan som drömmer om att sadla om till fostermamma åt kriminella tonåringar.

Om de bara får dit Ethan, den begåvade men plågade Cambridgestudenten, finns det inget som kan gå fel med Hollys plan. Eller?

Lilly Emme är en kattälskande författare som skriver rappa och humoristiska feelgoodberättelser, som ofta stannar kvar i hjärtat hos läsaren. Efter att ha bott många år i Cambridge, England, återvänder hon gärna dit i sina böcker.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Bokfestivalen i Snowdonia