Bridgerton & Rokesby: Kaapparin morsian

- Julia Quinn

Arvostelu 4.1
10h 56min
231 Sivua
Bridgerton & Rokesby
bookCoverFor

Yhteenveto

Rakkautta purjelaivassa.

Huippusuositun Julia Quinnin Bridgerton & Rokesby -sarja kertoo Bridgertonien naapureina asuvan Rokesbyn perheen veljessarjasta 1700-luvulla, Bridgertonin sisarusten vanhempien nuoruusaikaan. Sarjan kolmannessa osassa omapäinen ja rohkea Poppy Bridgerton joutuu salaperäisen kaapparin vangiksi.

Poppy Bridgerton lähtee riemumielin vierailulle ystävänsä luo rannikolle, sillä Lontoon tylsimysten joukosta ei aviomiestä löydy. Vaihtelua tulee tarjolle liiankin kanssa, kun Poppy rantoja tutkiessaan sattuu kaapparien tavarakätkölle ja joutuu purjelaivalle vangiksi. Kapteeni kauhistuu, kun kaapatun neidon perhetausta selviää, mutta laivan on paettava välittömästi Englannin rannikolta. Purjehdus Portugaliin on vaaroja täynnä, sekä sydämelle että maineelle, sillä herrasmiesmäinen kaapparikapteeni osoittautuu varsin hurmaavaksi.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Laura Liimatainen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

10h 56min

Sivua:

231

Kielet:

suomi

Julkaistu:

24.3.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520443559

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520443566

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Bridgerton & Rokesby: Kaapparin morsian – Äänikirja, E-kirja

Ihan paras

Ottilia

Ihana rakkaustarina.

Kalle

Aivan ihana!

Reeta

Aikamoista jaarittelua

Anna