Bridgerton & Rokesby: Yllätysvaimo- Julia Quinn

bookCoverFor

Tuleva julkaisu

E-kirja: 14.10.2022

Äänikirja: 14.10.2022

Yhteenveto

Sodassa ja rakkaudessa on kaikki sallittua.

Jäitkö ikävöimään Bridgertonin sisarusten romanttisia kiemuroita ja hauskaa sanailua? Huippusuositun Julia Quinnin Rokesby-sarja kertoo Bridgertonien naapureina asuvan Rokesbyn perheen veljessarjasta 1700-luvulla, Bridgertonin sisarusten vanhempien nuoruusaikaan. Sarjan toisessa osassa vierailla mailla haavoittunut Edward menettää muistinsa mutta saa tilalle vaimon.

Cecilia Harcourt on lähtenyt uhkarohkeasti Amerikkaan etsimään sodassa kadonnutta veljeään. Thomas-veljen sijasta Cecilia löytää tämän ystävän Edward Rokesbyn vakavasti haavoittuneena ja päättää hoitaa miehen terveeksi. Siihen vaaditaan vain yksi pikkuinen valhe: Cecilia joutuu vannomaan olevansa Edwardin puoliso. Hetken kaikki sujuu hyvin, mutta sitten Edward palaa tajuihinsa eikä tunnista vaimoaan.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Arttu Hägg
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.10.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520443535
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520443542

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)