Bridgerton & Rokesby: Yllätysvaimo

- Julia Quinn

Arvostelu 4.1
11h 21min
241 Sivua
Bridgerton & Rokesby
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Sodassa ja rakkaudessa on kaikki sallittua.

Jäitkö ikävöimään Bridgertonin sisarusten romanttisia kiemuroita ja hauskaa sanailua? Huippusuositun Julia Quinnin Rokesby-sarja kertoo Bridgertonien naapureina asuvan Rokesbyn perheen veljessarjasta 1700-luvulla, Bridgertonin sisarusten vanhempien nuoruusaikaan. Sarjan toisessa osassa vierailla mailla haavoittunut Edward menettää muistinsa mutta saa tilalle vaimon.

Cecilia Harcourt on lähtenyt uhkarohkeasti Amerikkaan etsimään sodassa kadonnutta veljeään. Thomas-veljen sijasta Cecilia löytää tämän ystävän Edward Rokesbyn vakavasti haavoittuneena ja päättää hoitaa miehen terveeksi. Siihen vaaditaan vain yksi pikkuinen valhe: Cecilia joutuu vannomaan olevansa Edwardin puoliso. Hetken kaikki sujuu hyvin, mutta sitten Edward palaa tajuihinsa eikä tunnista vaimoaan.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Arttu Hägg

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

11h 21min

Sivua:

241

Kielet:

suomi

Julkaistu:

14.10.2022

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520443535

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520443542

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Bridgerton & Rokesby: Yllätysvaimo – E-kirja, Äänikirja

Seuraava? 😍

Jenni

Koukussa. Ihan totaalisesti.

Heli

Viihdyttävää taas kerran, parempi kuin eka osa.

Minna

😃

Elisa