Bridgerton: Väärä sulhanen- Julia Quinn

Arvostelu 4
12h 24min
274 E-kirjan
Bridgerton
bookCoverFor

Yhteenveto

Rakkauden harhateillä

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on suurmenestys myös Netflixissä! Sarjan viimeisessä osassa sympaattinen Gregory Bridgerton haluaa rakastua - mutta kehen?

Gregory Bridgerton on sisarussarjansa viimeinen naimaton jäsen, ja hän on valmis rakastumaan. Suorastaan päätä pahkaa. Kohtaaminen ihanan Hermionen kanssa saa Gregoryn lähes järjiltään, mutta lähestymiseen tarvitaan Hermionen ystävättären Lucyn apua. Lucy on turvallisesti kihloissa, mutta miten käy kun Gregory havahtuu pohtimaan, kuka todella olisikaan hänen unelmiensa nainen.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Siiri Hornsby
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

8

Äänikirjan kesto:
12h 24min
E-kirjan sivumäärä:
274
Kielet:
suomi
Julkaistu:
25.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520430566
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520436940

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)