Bridgerton: Ikuisesti yhdessä- Julia Quinn

Arvostelu 3.9
8h 41min
197 sivua
Bridgerton
bookCoverFor

Yhteenveto

Bridgertonien tarina jatkuu!

Ennen julkaisemattomia kertomuksia Bridgertonin sisarusten sekä heidän puolisoidensa ja ystäviensä vaiheista. Elivätkö he onnellisina elämänsä loppuun asti?

Bridgerton: Ikuisesti yhdessä kurkistaa rakastettujen henkilöhahmojen elämänvaiheisiin kirjasarjan tapahtumien jälkeen. Yhdeksän hauskaa ja hurmaavaa tarinaa vastaavat moniin lukijoita askarruttaneisiin kysymyksiin: Saavatko Francesca ja Michael lapsia? Lukeeko Simon Bassett isänsä kirjoittamat kirjeet? Entä kuka voittaa kaikkien aikojen krokettiottelun? Lukija pääsee kurkistamaan myös perheen matriarkan Violet Bridgertonin sisimpiin tuntoihin. Uppoudu jälleen Bridgertonien maailmaan!

Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen opiskella lääkäriksi. Kun hänet kaksi vuotta myöhemmin hyväksyttiin Yalen lääketieteelliseen, hänen ensimmäiset käsikirjoituksensa olivat jo löytäneet kustantajan. Hänen romanttiset historialliset romaaninsa, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Susanna HirvikorpiLaura LiimatainenPia SaloSiiri Hornsby
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

9

Äänikirjan kesto:
8h 41min
sivua E-kirja:
197
Kielet:
suomi
Julkaistu:
13.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520443023
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520443030

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)