Bridgerton: Vastustamaton kiusaus- Julia Quinn

Arvostelu 4
11h 31min
245 Sivut
Bridgerton
bookCoverFor

Yhteenveto

Bridgertonin sisarusten tarina jatku!

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on suurmenestys myös Netflixissä! Sarjan kuudennessa osassa Francesca Bridgerton joutuu surun ja intohimon pyörteisiin.

Komea ja vaarallinen Michael Stirling rakastuu vakavaan Francesca Bridgertoniin liian myöhään, vain hetkeä ennen kuin Francesca vihitään hänen serkkunsa kanssa. Michaelin ei auta kuin kääntää selkänsä ja keskittyä hurjaan elämään, kunnes kohtalo puuttuu peliin. Francescasta tulee sureva leski ja Michaelista tälle tuki ja turva, kuin veli. Mutta mikään ei voisi olla etäämpänä siitä, mitä Michael haluaa... Suositun sarjan kuudennessa osassa palava intohimo voittaa lopulta kaiken.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Laura Liimatainen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

6

Äänikirjan kesto:
11h 31min
Sivut:
245
Kielet:
suomi
Julkaistu:
18.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520427924
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520432447

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Bridgerton: Vastustamaton kiusaus – E-kirja, Äänikirja

Ju

Lotta

Paras tästä sarjasta. Lopun tietoisku hyvä.

Pirkko

Ihan Ok .😊

Kaisu

Tosi hyvä

Elina

Tämä kirja meni sarjasta omaksi lemppariksi!

Heidi

❤️

Ninja

Taattua Bridgerttonia 😍

Katja

liikuttavan romanttinen

Ronja

Pidän Quinnin tavasta kirjoittaa. Ja onhan nämä oivaa ajankuvaa.

Tytti

Nyt kun on lukenut/kuunnellut usean Bridgerton-kirjan, niin tietyiltä osin teksti toistaa itseään. Mutta edelleen viihdyttävää. Hieman hypin tällä kertaa, koska jotkut kohtaukset olivat melko pitkiä. Lukija on hyvä ja eläytyy tekstiin.

Anna

Aluksi kirja vaikutti tylsältä mutta sittenkin kirjassa pääsi vauhtiin niin kirja oli aivan ihan🥰🥰ja upea😊😊 aivan ihana lukia sopi kirjaan täydellisesti

Ari

Hyvä kirja kannattaa kuunnella

Pirjo

👍

Emmi

Ihanaa kuunneltavaa. Pitää kiinni otteessaan.

Kaija

Ok

Minna